26.12.2018 11:25
Amatör Branşlar için önemli kararlar alındı

Atiker Konyaspor’umuzda Yönetim Kurulumuz amatör branşlarla ilgili önemli adımlar atıyor. Buna göre ilk planda Amatör Branşlar Koordinatörlüğü oluşturularak, bu birimin başına Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi UEFA PRO Lisans belgeli Selçuk Buğdaycı getirildi. 
Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereği, daha önceden devam eden branşlara yenilerini de ekleyerek 10 branşta faaliyetlere devam edilmektedir. Atiker Konyaspor’umuzu daha ileri hedeflere taşımak ve tam anlamıyla bir spor kulübü olabilmek, amatör sporculara, branşlara destek vermek, kulübümüzü yurt içi ve dışında tanıtmak, Avrupa, Dünya şampiyonaları ve Olimpiyatlara katılmak, şehrini, ülkesini seven, Konyaspor formasını giymekten gurur duyan aidiyeti yüksek genç nesiller yetiştirmek öncelikli hedefler arasında yer almaktadır. 
Bu çerçevede Basketbol, Bedensel Engelliler Badminton, Boks, Cimnastik, Eskrim, Halter, Masa Tenisi, Taekwondo, Voleybol, Yüzme branşlarında çeşitli yaş kategorilerde hazırlıklar devam ederken, özellikle olimpiyatlarda ses getirmek için yeni sporcuları kulübümüze kazandırmak için idari kadromuz ve antrenörlerimiz tarafından çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.

Sıra Takım O G B M Av P