3.10.2018 09:26
Atiker Konyaspor için hatıra pulları basılacak

Konya PTT Başmüdürü Akın Akıncı ve beraberindeki heyet bugün kulübümüze nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanımız Hilmi Kulluk, As Başkanımız Mehmet Günbaş ve Genel Müdürümüz Bahri Bıçakçı’nın hazır bulunduğu ziyarette kulübümüz için özel olarak hazırlanacak hatıra pulları konusu görüşüldü. PTT Başmüdürü Akın Akıncı Atiker Konyaspor’u yakından takip ettiklerini ifade ederek “Atiker Konyaspor’un geniş ve tutkulu bir taraftar kitlesi var. Aidiyet duygusunun pekiştirilmesi ve Konyaspor’un tarihine not düşmek açısından böyle bir hizmetin camia adına son derece önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi. 

Başkanımız Hilmi Kulluk ise “Öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Elbette hatıra pullarının manevi değerleri yüksek. Güzel ve önemli bir proje. Atiker Konyaspor 100 yıla dayanan tarihiyle birçok başarıyı bünyesinde barındıran bir kulüp. Hatıra pulunun basılması için gerekli çalışmaları yapacağız ve Konya Store aracılığıyla taraftarımıza ulaştıracağız. PTT ülkemizin en saygın kurumlarından biri dolayısıyla sizlerle böyle bir projenin içinde olmak camiamızı mutlu eder ” şeklinde konuştu. 

Ziyaretin ardından PTT Başmüdürü Akın Akıncı Başkanımızın fotoğrafı ve kulübümüzün armasının bulunduğu hatıra pulunu takdim etti. Başkanımız Hilmi Kulluk bu nazik hediye için teşekkür ederken kendilerine üzerinde isminin bulunduğu 42 numaralı formayı ve Konyaspor’un lisanslı ürünlerini hediye etti.

Sıra Takım O G B M Av P