23.4.2019 19:11
Atiker Konyaspor’umuz 23 Nisan’da Futbol Okulu öğrencilerimizi ağırladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kayacık Tesisleri’mizde Futbol Akademiz bünyesinde bulunan Futbol Okullarımızdaki öğrencileri ağırladık.

Alt yapı Koordinatörü Taner Ay Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman’a alt yapı ile ilgili bilgiler verirken, Futbol Okulu öğrencileri ise günün anısına çiçek ve tatlı ikramında bulundu. Öğrenciler ile tek tek ilgilenen Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ise kendilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, eğitim öğrenim ve spor yaşantılarında başarılar diledi.

Daha sonra Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, antrenörlerimiz, oyuncularımız ziyarette bulunan Alt yapı ve Futbol Okulları idari kadrosu ve öğrencilerle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı açılan Türk Bayrağı ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek kutladı.

Futbol Okulu öğrencileri ve oyuncularımız arasında yapılan gösteri maçının galibi 2-1’lik skorla Futbol Okulu öğrencilerimiz oldu. Program galip takımın ve öğrencilerimizin Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve oyuncularımızla çektirdikleri fotoğraflarla sona erdi.

Sıra Takım O G B M Av P