21.4.2019 16:09
Atiker Konyaspor’umuz Ankaragücü deplasmanından 1 puanla dönüyor

Eryaman Stadyumu’nda saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı Başkanımız Hilmi Kulluk, İkinci Başkanımız Selçuk Aksoy ve yöneticilerimiz izlerken, taraftarlarımız Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar nedeniyle maça alınmadı.
 
Karşılaşmanın ilk yarısında etkili olan ve Mustapha Yatabare, Deni Milosevic, Ömer Ali Şahiner ile pozisyonlar bulan takımımız bunları değerlendiremeyince ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.
 
Mücadelenin ikinci yarısına her iki takımda hızlı başlarken, ev sahibi ekipte Orgıll’in şutunda top direkten dönerken, takımımız Mustapha Yatabare ve Ömer Ali Şahiner ile yakaladığı fırsatlardan golü bulamadı.
 
Her iki takımın karşılıklı ve gol pozisyonları ile geride kalan bölümlerde skor değişmedi ve mücadele 0-0 berabere sona erdi.
 
Atiker Konyaspor’umuz bu sonuçla puanını 37’ye çıkarttı.
 
STAD: Eryaman
HAKEMLER: Koray Gencerler, Volkan Ahmet Narinç, Yusuf Bozdoğan
MKE ANKARAGÜCÜ: Altay, Kıtsıou, Kulusic, Pazdan, Pinto, Sedat Ağçay (Dk.64 Moulin), Djedje (Dk.46 Wilfred Moke), Hadı Sacko (Dk.68 İlhan Parlak), Canteros, Boyd, Orgıll
YEDEKLER: Korcan, Alihan, Mehmet Sak, Cebrail, Mahmut Akan, Aydın Karabulut
TEKNİK SORUMLU: Mustafa Kaplan
ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Uğur Demirok, Fallou Diagne, Leonard Zuta, Jens Jonsson, Marko Jevtovic, Ömer Ali Şahiner, Moryke Fofana (Dk.72 Paolo Hurtado), Deni Milosevic (Dk.90+2 Amir Hadziahmetovic), Mustapha Yatabare (Dk.82 Mücahit Can Akçay)
YEDEKLER: ErtuğRUL, Mücahit Atalay, Volkan Fındıklı, Ali Turan, Selim Ay, Yevhen Opanasenko, Ferhat Öztorun
TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman
SARI KARTLAR: Alihan (MKE Ankaragücü), Marko Jevtovic, Paolo Hurtado (Atiker Konyaspor)
GOL: Yok

Sıra Takım O G B M Av P