4.2.2019 22:32
Atiker Konyaspor’umuz deplasmanda Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı
 
Spor Toto Süper Lig’in 20.hafta kapanış maçında Bursaspor’a konuk olan Atiker Konyaspor’umuz, çok sayıda fırsattan yararlanamadığı ve kalecimiz Serkan Kırıntılı’nın bir penaltı kurtardığı mücadeleden 0-0 berabere ayrıldı.
 
Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan ve saat 20:00’da başlayan maçı Eski Konya Valisi Yakup Canbolat, Kulüp Başkanımız Hilmi Kulluk, yöneticilerimiz ve yaklaşık 600 civarında taraftarımızda takip etti.
 
Maça hızlı başlayan takımımız daha 1.dakika dolmadan Ömer Ali Şahiner ile yakaladığı pozisyonda kaleci Muhammed’i geçemedi. İlerleyen bölümlerde Adis Jahovic ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Atiker Konyaspor’umuz, 41.dakikada kalesinde penaltı gördü.
 
Umut Nayir’in kullandığı penaltıda kalecimiz Serkan Kırıntılı başarılı bir kurtarışla gole izin vermedi ve ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.
 
Krşılaşmanın ikinci yarısında yine etkili, olan takımımızda Adis Jahovic ve Moryke Fofana ile girilen pozisyonlardan yararlanılamazken, rakibin kalecimiz Serkan Kırıntılı’ya yapılan faul asonrası attığı ve önce verilen gol daha sonra VAR’a bakılarak iptal edildi.
 
Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve mücadele 0-0 berabere sona erdi.
 
Atiker Konyaspor’umuz bu sonucun ardından puanını 32’ye çıkarttı ve haftayı 6.sırada tamamladı.
 
STAD: Bursa Büyükşehir Belediye
HAKEMLER: Halis Özkahya, Kerem Ersoy,  Cevdet Kömürcüoğlu
BURSASPOR: Muhammed, Barış Yardımcı, Ertuğrul, Vergini, Latovlevici (Dk.60 Allona Lima), Badji, Aytaç Kara, Tunay Torun, Umut Meraş, Yusuf Erdoğan (Dk.77 Burak), Umut Nayir
YEDEKLER: Okan Kocuk, Saivet, Allona Lima, Shehu, Furkan Soyalp, Kubilay, Chedjou, F.Emre, Ramazan Keskin
TEKNİK SORUMLU: Samet Aybaba
ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Petar Filipovic, Leonard Zuta, Marko Jevtovic, Volkan Fındıklı, Ömer Alli Şahiner (Dk.57 Moryke Fofana), Abdou Razack Traore, Deni Milosevic (dk.79 Mustapha Yatabare), Adis Jahovic
YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Fallou Diagne, Ali Çamdalı, Uğur Demirok, Yevhem Opanasenko, Ferhat Öztorun
TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman
SARI KART: Deni Milosevic, Mustapha Yatabare (Atiker Konyaspor)
GOL: Yok

Sıra Takım O G B M Av P