16.2.2019 21:59
Atiker Konyaspor’umuz deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı


 
Atiker Konyaspor’umuz, 22.hafta maçında deplasmanda konuk olduğu Fenerbahçe ile 60 dakika 10 kişi oynadığı mücadelede 1-1 berabere kaldı.
 
Kulüp Başkanımız Hilmi Kulluk ve yöneticilerimizin yanı sıra taraftarlarımızın kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurarak Atiker Konyaspor’umuzu yalnız bırakmadığı mücadelenin ilk dakikalarında oyuncumuz Leonard Zuta’ya yapılan sert faulde VAR’a gitmeyen hakem Fırat Aydınus, Skrtel’i sarı kart ile ödüllendirdi (!).
 
Mücadelenin 32.dakikasında Sadık ile oyuncumuz Adis Jahovic arasında yaşanan ikili mücadelede istenmeden yapılan hareket sonrası VAR’a giden hakem Fırat Aydınus, Var hakemlerinin 1 dakikalık bir incelemesinin ardından Adis Jahovic’e kırmızı kart gösterdi ve takımımızı 10 kişi bıraktı.
 
Atiker Konyaspor’umuz, 36.dakikada Moryke Fofana’nın şık hareketlerle getirdiği ve ağlara gönderdiği meşin yuvarlak sonrası bulduğu golle 1-0 öne geçti. 4 dakikalık uzatma dakikalarında 45+1.dakikada Jailson skoru 1-1 yaptı ve ilk yarı 1-1 berabere sona erdi.
 
İkinci devrede 10 kişi ile mücadele eden Atiker Konyaspor’umuz’da Deni Milosevic’in 71.dakikadaki vuruşunu Volkan köşeden çıkarttı.
 
Kalan dakikalarda 10 kişi ile çok iyi mücadele veren takımımız, skoru korudu ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.
 
Atiker Konyaspor’umuz bu sonuçla haftayı 34 puanla kapattı.
 
STAD: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
FENERBAHÇE: Volkan, Dirar, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson (Dk.84 Eljif Elmas), Valbuena, Moses (Dk.82 Alper Potuk), Zajc (Dk.62 Ayew), Slimani
YEDEKLER: Harun, Neustaedter, Şener, Serdar Aziz, İsmail Köybaşı, Ferdi Kadıoğlu, Frey  
TEKNİK SORUMLU: Ersun Yanal
ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Petar Filipovic, Leonard Zuta, Volkan Fındıklı, Marko Jevtovic, Deni Milosevic (Dk.90+3 Uğur Demirok), Moryke Fofana (Dk.83 Yevhen Opanasenko), Abdou Razack Traore (Dk.75 Mustapha Yatabare), Adis Jahovic
YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Ali Çamdalı, Amir Hadziahmetovic, Ferhat Öztorun, Mücahit Can Akçay
TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman
KIRMIZI KART: Adis Jahovic (Dk.34) (Atiker Konyaspor)
SARI KARTLAR: Skrtel, Sadık, Alper (Fenerbahçe), Nejc Skubic (Atiker Konyaspor)
GOLLER: Jailson (Dk.45+1) (Fenerbahçe), Moryke Fofana (Dk.36) (Atiker Konyaspor)

Sıra Takım O G B M Av P