15.12.2018 19:14
Atiker Konyaspor’umuz Kasımpaşa engelini 3-2’lik galibiyetle ve 3 puanla geçti

Spor Toto Süper Lig’in 16.hafta maçında Kasımpaşa’yı konuk eden Atikler Konyaspor’umuz, ilk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında Adis Jahovic (2) ve Moryke Fofana ile bulduğu gollerle rakibini 3-2 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı.

 

Karşılaşmanın ilk yarısında Traore’nin kullandığı serbest vuruşlarda takımımız gole yaklaşırken, Kasımpaşa’da Eduok’un vuruşunda kalecimiz Serkan Kırıntılı yaptığı güzel kurtarışla gole izin vermezken, mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan takımımız 48.dakikada Adis Jahovic’in golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen, 70 ve 72.dakikalarda Diagne’nin gollerine engel olamayınca 2-1 geriye düştü.

Oyundan kopmayan Atiker Konyaspor’umuz, ilk golün sahibi Adis Jahovic ile önce 74.dakikada beraberliği yakaladı, ardından 82.dakikada Moryke Fofana’nın golüyle skorda 3-2 öne geçti.

Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve Atikler Konyaspor’umuz, 16.hafta maçında konuk ettiği Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti. Takımımız bu sonuçla iç sahada oynadığı son 3 maçı da kazanırken puanını 24’e çıkarttı.

STAD: Konya Büyükşehir Belediyesi
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Serkan Çimen, Yusuf Bozdoğan
ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Uğur Demirok (Dk.21 Petar Filipovic), Fallou Diagne, Yevhen Opanasenko, Volkan Fındıklı, Amir Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic (Dk.41 Moryke Fofana), Abdou Razack Traore (Dk.75 Mustapha Yatabare), Adis Jahovic
YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Ali Turan, Jonsson, Moke, Vedat Bora, Mücahit Can Akçay
TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman
KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Ben Youssef, Veysel Sarı, Veigneau, Sadıku, Tarkan Serbest (Dk.65 Hakan Demir), Jouse De Sa, Eduok (Dk.65 Koita), Trezequet, Diagne
YEDEKLER: Eray Birniçan, Murat Can, Pavelka, Hasan Bilal, Mustafa Ethem, Onur Ural, Çağtay, Özgür Çek 
TEKNİK SORUMLU: Mustafa Denizli
SARI KARTLAR: Fallou Diagne, Petar Filipovic (Atikler Konyaspor), Tarkan Serbest, Ben Youssef, Popov, Hakan Demir, Veigneau, Kofta (Kasımpaşa)
GOLLER: Adis Jahovic (Dk.48 ve 74), Fofana (Dk.82) (Atikler Konyaspor), Diagne (Dk.70 ve 72) (Kasımpaşa)

Sıra Takım O G B M Av P