8.12.2018 19:11
Atiker Konyaspor’umuz Trabzonspor deplasmanından puansız dönüyor

 

15.hafta maçında Trabzonspor’a konuk olan takımımız, ilk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında gelen gollere engel olamayınca sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

 

Spor Toto Süper Lig’in 15.haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi’mde oynanan ve saat 16:00’a başlayan mücadeleyi Kulüp Başkanımız Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyelerimizle, çok sayıda taraftarımız izledi.

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan takımımız ilk yarıda Adis Jahovic ile yakaladığı fırsatlardan yararlanamayınca ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

 

İkinci yarıda da Adis Jahovic ile net fırsattan yararlanamayan Atiker Konyaspor’umuz, 76.dakikada penaltıdan Rodallega, 77.dakikada Ekuban ve 89.dakikada Onazi’nin gollerine engel olamayınca mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı.

 

STAD: Şenol Güneş Spor Kompleksi

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

TRABZONSPOR: Uğurcan, Joao Pereira, Hüseyin Türkmen, Zargo Toure, Filip Novak, Onazi, Sosa, Yusuf Yazıcı (Dk.69 Ekuban), Abdülkadir Ömür (Dk.84 Amiri), Rodallega, Nwakaeme (Dk.87 Hosseini)

YEDEKLER: Esteban, Kamil Ahmet, Olcay Şahan, Batuhan Artaslan, Abdülkadir Parmak, İbanez, Zeki Yavru

TEKNİK SORUMLU: Ünal Karaman

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun (Dk.82 Moryke Fofana), Marko Jevtovic, Jens Jonsson (Dk.82 Mustapha Yatabare), Ömer Ali Şahiner, Amir Hadziahmetovic,  Abdou Razack Traore (Dk.70 Deni Milosevic), Adis Jahovic

YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Volkan Fındıklı, Wilfred Moke, Yevhen Opanasenko, Petar Filipovic, Mücahit Can Akçay

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

SARI KARTLAR: Yusuf Yazıcı, Rodallega (Trabzonspor), Uğur Demirok, Jevtovic, Ömer Ali (Atiker Konyaspor)

GOLLER: Rodallega (dk.76 pen), Ekuban (Dk.77), Onazi (Dk.89) (Trabzonspor)

Sıra Takım O G B M Av P