31.10.2018 23:08
Atiker Konyaspor’umuz ZTK’na 4.Turda Veda Etti

Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında Kahramanmaraşspor ile deplasmanda karşılaşan Atiker Konyaspor’umuz, rakibine 3-0’lık skorla mağlup oldu ve kupadan elendi.

12 Şubat Stadyumu’nda saat 20:30’da başlayan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile beraber yaklaşık 30 taraftarımız da takip etti.

Mücadelenin ilk yarısı 8.dakikada Cerem Talha’nın serbest vuruşunda defansımıza çarpan topun ağlarımıza gitmesi ve 15.dakikada Cerem Talha’nın golüyle 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan ve oyun hakimiyetini ele geçiren takımımız skoru değiştirecek gol ya da golleri bulamadı.

90.dakikada kazanılan penaltı atışını ev sahibi takımdan Yusuf Emre gole çevirdi ve skoru 3-0 yaparken, kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve Kahramanaraşspor’a 3-0 mağlup olan takımımız, ZTK’na 4.Turda veda etti.

STAD: 12 Şubat
HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Mehmet Cem Satman, Erdinç Sezertam
KAHRAMANMARAŞSPOR: Emrah Tuncel, Hurşit, Cemal, Lider, Ethem, Aytürk, Burak Can, Ebubekir (Dk.76 Emin Aladağ), İbrahim Koca (Dk.67 Furkan), Cerem Talha (Dk.81 Emre Okur), Yusuf Emre
YEDEKLER: Özkan, Burak, İsa, Civar
TEKNİK SORUMLU: Mehmet Erdal Alpaslan
ATİKER KONYASPOR: Ertuğrul, Vedat Bora (Dk.46 Marko Jevtovic), Ali Turan, Selim Ay, Ferhat Öztorun, Volkan Fındıklı (Dk.70 Mücahit Can), Amir Hadziahmetovic (Dk.46 Deni Milosevic), Yevhen Opanasenko, Abdou Razack Traore, Moryke Fofana, Adis Jahovic
YEDEKLER: Mücahit Atalay, Ahmet Çolak, Fallou Diagne, Moke, Petar Filipovic, Musa Araz, 
TEKNİK SORUMLU: Rıza Çalımbay
SARI KARTLAR: Emrah (Kahramanmaraşspor), Adis Jahovic, Jevtovic, Mücahit Can, Traore (Atiker Konyaspor)
GOLLER: Cerem Talha (Dk. 8 ve 15), Yusuf Emre (Dk.90 pen) (Kahramanmaraşspor)

Sıra Takım O G B M Av P