6.3.2019 18:17
Atiker Konyaspor’umuzda Beşiktaş maçı hazırlıkları devam ediyor

Spor Toto Süper Lig’de 25.hafta maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’umuz, hazırlıklarına akşam saatlerinde Kayacık Tesisleri’mizde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde gerçekleşen antrenman salonda iki grup halinde yapılan CORE ısınma ve kuvvet çalışması ile başladı.

Tedavilerine devam edilen Adis Jahovic ve Mustapha Yatabare takımdan ayrı çalışırken, Paolo Hurtado, Fallou Diagne ve Jens Jonsson takımla çalıştı.

4’e 1 ile devam eden antrenman savunma-hücum organizasyon ve şut çalışmasının ardından yapılan çift kale maç ile sona erdi. 

Öte yandan antrenman sonrasında Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmi Uyanık ve beraberindeki heyet, Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve futbolcularımıza Selçuklu mutfağına özgü tatlardan olan kenevir helvası ikramında bulundular.

Dekan Prof. Dr. Necmi Uyanık, ikram sırasında yaptığı bilgilendirmede helvanın kenevir, fındık, ceviz, badem, pekmez ve leblebi karışımından oluştuğunu, bin yıllık bir geçmişinin bulunduğunu, Türk Mutfağı’nın unutulmaya yüz tutmuş yemek ve tatlılarının gelecek kuşaklara aktarılması için böylesi tanıtımlarla yaşatmaya gayret ettiklerini ifade etti. 

Kenevir Helvası teknik heyetimizden ve futbolcularımızdan tam not aldı.

Sıra Takım O G B M Av P