15.11.2019 19:08
Aykut hocamıza inanarak ve güvenerek yolumuza devam ediyoruz

Basın Sözcümüz Güven Öten, her kulübün inişler-çıkışlar yaşadığını ve takımımızın bu durumu camianın tüm parçalarının el ele vermesiyle aşarak güzel günlere doğru gideceğine inandığını söylerken, yönetim olarak Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve ekibine güvenlerinden hiçbir eksilme olmadan tam olarak devam ettiğini ifade etti.

Takımımızın Kayacık Tesisleri’mizde yaptığı antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Basın Sözcümüz Güven Öten, “Geçmişte de yönetimlerde uzun süre görev alan biri olarak şunu söylemek istiyorum. Her takımda belirli dönemlerde inişler-çıkışlar olabiliyor. Bunu daha önce hocamızda ifade etti. Biz yönetim olarak Aykut hocamıza güvenerek, inanarak ve anahtarı teslim etmiş olarak lige devam ediyoruz. Bu konuda en ufak bir endişemiz, sorgulamamız ve soru işaretimiz yok. Hatırlanırsa hocamızın takımımızda geçmişte görevde olduğu dönemlerde yine böyle durumlar olmuştu. Biz yönetim, teknik heyet, oyuncular ve en başta da taraftarlar olarak eğer tek yürek olursak bu yaşadığımız olumsuz dönemleri çok rahatlıkla aşarız. Çünkü başka Konyaspor yok. Buna inancımız var. Ama az önce saydığımız ayakların bir tanesinde eksiklik ve sıkıntı olduğu zaman bu durum sekteye uğruyor. İnanın bizim inancımızda hiçbir eksiklik ve olumsuzluk bulunmuyor. Bu durum oyuncularımız aşısından da böyle. Ama üst üste gelen aksiliklerle bağdaştırıldığında bir özgüven eksikliği oluştu. Biz Konyaspor olarak bunun üstesinden gelip yıkacağız ve bu olumsuzlukları yeneceğiz. Biz Konyaspor’uz. Kendimize güvendiğimiz zaman herkes bizden çekinir. Buna inanılsın. Öncelikle biz kendimize güveneceğiz, birlik olacağız. Zaten takımımızın alacağı bir galibiyetten sonra arkasının geleceğine de inanıyoruz. Herkes kendisine göre farklı yorumlar yapabilir. Ama biz Türkiye’nin en saygıdeğer, kendisini ispat etmiş hocasıyla yola çıktık ve yolumuza da devam ediyoruz. Umudumuz da en ufak bir kırılma ve eksilme yok” şeklinde görüş belirtti.

Basın Sözcümüz Güven Öten, taraftarlarımızın her zaman yönetimimize ve teknik heyetimize destek olduklarını belirtirken, sözlerine şöyle devam etti:

“Taraftarımız her zaman yönetim olarak bize ve hocamıza destek oldular. Bize ve takımımıza inansınlar. Biz içerisinde bulunduğumuz dönemi çok rahatlıkla aşacağımıza inanıyoruz. Ligdeki bazı maçları ufak kırılganlıklarla kaybettik veya berabere kaldık. Şimdi o konulara detaylı girmek doğru olmaz. Türkiye’deki kulüplerin içerisinde bulundukları yapısal ve ekonomik sıkıntılarını herkes biliyor. Geçmişte ilk 3 sıra içerisinde bulunan takımların bugün 3.ligde olduğu açık bir gerçek. Bunu kesinlikle unutmayalım. Biz yönetim olarak her şeyi dengede tutuyoruz ve hocamıza inanıyoruz. Sezonun ilk devresini alabildiğimiz en yüksek puanı alarak tamamlamak ve sezonun ikinci yarısına daha iyi ve güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Biz yönetim olarak bir bütünüz. İnsanlar sık ekranlara çıkmadığımız için yorumlar yapabiliyorlar. Ama biz işin çözümünün neresi olması noktası ile daha çok uğraşıyoruz. Tabiki bir kopukluk olmaması ve takımla ilgili bilgilendirmede lazım. Ama bizde insanız ve böyle ufak tefek olumsuzluklar ve taraftarların beklentilerini karşılayamamak zaman zaman bizi de üzüyor. Bizim niyetimiz halis ve bazen yaşanan bu durumların güzel günlerin habercisi olacağına da inanıyoruz…”

Sıra Takım O G B M Av P