15.7.2019 17:20
Genel Kurul üyelerimiz yenilenen tesislerimizi gezdi

Genel kurul üyelerimizden Şemsettin Beştav, Ali Aydın ve aktif görev yaptığı yıllarda Konyaspor’umuza büyük katkıları olan emekli başsavcı Mustafa Kaya bugün yenilenen ve ek inşaatlarla Türkiye’nin en modern tesislerinden biri haline gelen Kayacık ve Tatlıcak tesislerimizi ziyaret ederek akademi koordinatörümüz Taner Ay’dan bilgi aldı.

Başkanımız Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyelerimizin almış olduğu kararla tamamen akademi takımlarımızın hizmetine sunulan Tatlıcak Tesislerimizde incelemelerde bulunan heyet burada antrenörlerimiz ve oyuncularımızla bir araya geldi.

Buradaki gezinin ardından profesyonel takımımızın yaşam ve çalışma alanlarının yer aldığı Kayacık Tesislerimiz ziyaret edildi. Şemsettin Beştav, Ali Aydın ve emekli başsavcı Mustafa Kaya, burada akademi koordinatörümüz Taner Ay, akademi scout sorumlumuz Haldun Üstel ve tesis görevlilerimiz tarafından bilgilendirildi.

Genel Kurul üyelerimiz Şemsettin Beştav ve Ali Aydın tesislerin Avrupa standartlarının üzerine çıktığını, birçok hizmeti yerinde görme ve inceleme şansı bulduklarını ifade ederlerken “Tesislerimizin bugün geldiği durumdan iftihar ettik. Sayın Başkan Hilmi Kulluk nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize gurur vesilesi icraatları için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Bilgilendirme gezisi sonunda ziyaretçilerimize forma ve kartal heykelimizin minyatürü hediye edildi.

Sıra Takım O G B M Av P