23.12.2019 22:57
İttifak Holding Konyaspor’umuz 16. hafta maçında Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu

Süper Lig’in 16.hafta maçında Trabzonspor’u konuk eden İttifak Holding Konyaspor’umuz, rakibine ilk yarıda yediği golle 1-0 mağlup oldu ve 16.haftayı 15 puanla kapattı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda saat 20:00’da başlayan ve yaklaşık 15 bin taraftarın takip ettiği karşılaşmaya takımımız ‘2021 İslami Dayanışma Oyunları Konya’da’ yazılı pankart ile çıktı.

Yeşil beyazlılarımız ilk yarıda Riad Bajic ve Deni Milosevic ile yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, Trabzonspor 38.dakikada Sorloth’un attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda rakip kalede etkili olan takımımız Faruku Miya, Paolo Hurtado ile bulduğu pozisyonlarda golü bulamazken, Ömer Ali Şahiner 82.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve takımımız 10 kişi tamamladığı mücadelede rakibine 1-0’lık skorla kaybetti.

 

STAD: Konya Büyükşehir Belediyesi

HAKEMLER: Halil Umut Meler, İbrahim Çağlar Uyarcan, İbrahim Bozbey

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic (dk.81 Paolo Hurtado), Ali Turan, Selim Ay, Alper Uludağ, Volkan Fındıklı (Dk.61 Faruku Miya), Jens Jonsson, Amir Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic, Riad Bajic (Dk.61 Erdon Daci)

YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Marko Jevtovic, Mücahit Can Akçay, Levan Shengelia, Ali Yaşar, Ali Karakaya

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Filip Novak, Abdülkadir Parmak, Obi Mikel (Dk.78 Doğan Erdoğan), Jose Sosa, Nwakaeme, Sturridge (Dk.46 Yusuf Sarı) (Dk.84 Ekuban), Sorloth

YEDEKLER: Erce, Kamil Ahmet, Avdijaj, Fernandes, Onazi,Fıratcan, Abdurrahim

TEKNİK SORUMLU: Ünal Karaman

KIRMIZI KART: Ömer Ali Şahiner (Dk.82) (İttifak Holding Konyaspor)

SARI KARTLAR: Ali Turan, Nejc Skubic, Selim Ay (İttifak Holding Konyaspor), Obi Mikel, Yusuf Sarı (Trabzonspor)

GOL: Sorloth (Dk.38) (Trabzonspor)

 

Sıra Takım O G B M Av P