8.8.2019 20:15
Kampanyaya 15 bin formayla destek oldular

Başkanımız Hilmi Kulluk, Başkanvekilimiz Celalettin Yılmaz, Başkan Yardımcımız Mustafa Aydınalp, Asbaşkanımız Bünyamin Sarıtaş, Yönetim Kurulu Üyemiz Fuat Kunduracı, Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak'ın himayesinde Konyaspor gündemli toplandı.

Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak'ın öncülüğünde  gerçekleşen toplantıda takımımızın mevcut durumu ve son gelişmeler ele alındı. Samimi bir havada geçen görüşmelerin sonunda Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası için özel olarak üretilecek 100 TL değerinde 15 bin forma ile Konyaspor'umuza katkı sağlaması karara bağlandı.

Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak'ın gayretleriyle bir araya gelen yönetim kurulumuz ve oda başkanları toplantının ardından Konya'nın en büyük markası haline gelen Konyaspor'umuz için her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade ettiler. 

Konyaspor Kulübü olarak, her konuda bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak başta olmak üzere, Ticaret Odası Başkanı Sayın Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanı Sayın Memiş Kütükçü ve Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hüseyin Çevik'e camiamız adına teşekkür ediyoruz.

Sıra Takım O G B M Av P