18.8.2019 22:11
Konyaspor’umuz MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 1.hafta maçında MKE Ankaragücü’nü konuk eden takımımız, bir topunun direkten döndüğü ve çok sayıda fırsat yakaladığı ama değerlendiremediği mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda saat 19:15’de başlayan karşılaşmayı yaklaşık 25 bin taraftarımız takip ederken, her iki takımda sahaya AFAD’ın ‘Afetlere Hazır Ol’ yazılı pankartlarıyla çıktı.

Mücadelenin ilk yarısında rakip kalede daha etkili olan takımımızda 15.dakikada Ömer Ali Şahiner’in kafa vuruşu direkten oyun alanına dönerken, Riad Bajic ve Nejc Skubic ile yakalanan fırsatlar golle sonuçlanmayınca ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Konyaspor’umuzda Deni Milosevic’in iki, Mücahit Can Akçay’ın bir şutunda kaleci Korcan gole izin vermezken, takımımız Riad Bajic, Erdon Daci ile girdiği pozisyonlarda sonuca gidemedi.

Gol sesi çıkmayan mücadele 0-0 berabere sona erdi ve Konyaspor’umuz, Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu’na 1 puanla başlangıç yaptı.

STAD: Konya Büyükşehir Belediyesi

HAKEMLER: Bülent Birincioğlu, Mehmet Metin, Mehmet Kısal

KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Marin Anicic, Ferhat Öztorun (Dk.73 Mücahit Can Akçay), Marko Jevtovic, Jens jonsson, Ömer Ali Şahiner, Erdon Daci, Deni Milosevic (Dk.79 Ali Yaşar), Riad Bajic

YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Selim Ay, Ali Çamdalı, Alper Uludağ, Ali Karakaya, Yevhen Opanasenko, Petar Filipovic

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

MKE ANKARAGÜCÜ: Korcan, Kıtsıou, Kulusic, Pazdan, Mehmet Sak (Dk.87 Cebrail), Moke (Dk.86 Fathy), Canteros, Aydın Karabulut (Dk.77 Sadaev), İlhan Parlak, Orgıll

YEDEKLER: Furkan, Yalçın Ayhan, Alihan, Pinto, Ender, Ahmet Can, Hasan Kaya

TEKNİK SORUMLU: Adnan Erkan

SARI KARTLAR: İlhan Parlak, Ricardo Fathy (MKE Ankaragücü)

GOL: Yok

Sıra Takım O G B M Av P