31.8.2019 21:40
Konyaspor’umuz sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı

Konyaspor’umuz Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 3.hafta maçında konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Konya büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda yaklaşık 20 bin taraftarımızın takip ettiği karşılaşmayı Çevre ve Şehircilik Bakanı hemşehrimiz Murat Kurum’da izledi.

Maça hızlı başlayan Konyaspor’umuz, Riad Bajic ve Demi Milosevic ile gole yaklaşırken, 14.dakikada ceza sahası içerisinde Serdar Özkan-Ali Turan’ın ikili mücadelesinde hakem Ümit Öztürk VAR incelemesi istemeden direkt penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serdar Özkan 16.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Takımımızın Ferhat Öztorun ve Nejc Skubic’in yerde kaldığı pozisyonlarda VAR incelemesi istemeyen Ümit Öztürk, Deni Milosevic ile bulduğumuz golü elle oynama gerekçesiyle VAR sonrası iptal etti. İlk yarının kalan dakikalarında takımımızın Erdon Daci, Riad Bajic ve Deni Milosevic ile yakaladığı fırsatlarda gol çıkmadı ve ilk yarı 1-0 mağlubiyetimizle tamamlandı.

İkinci yarıya Ali Turan’ın yerine Ali Çamdalı, Ferhat Öztorun’un yerine Faruku Miya değişiklikleri ile başlayan Konyaspor’umuz 61.dakikada Riad Bajic’in kafa vuruşu ile eşitliği yakaladı. Baskını arttıran takımımız 76.dakijada Faruku Miya’nın golü ile 2-1 öne geçti.

84.dakikada sahneye çıkan Mukaıru skora 2-2 ile dengeyi getirdi. Takımımızın kalan dakikalardaki sonucu değiştirmeye yönelik çabaları yetmedi ve karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

STAD: Konya Büyükşehir Belediyesi

HAKEMLER: Ümit Öztürk, Osman Gökhan Bilir, Kamil Çetin

KONYASPOR: Serkan, Nejc Skubic, Ali Turan (Dk.46 Ali Çamdalı), Marin Anicic, Ferhat Öztorun (Dk.46 Faruku Miya), Jens Jonsson, Marko Jevtovic, Ömer Ali Şahiner, Erdon Daci, Deni Milosevic (Dk.88 Mücahit Can Akçay), Riad Bajic

YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Selim Ay, Alper Uludağ, Ali Yaşar, Amir Hadziahmetovic, Petar Filipovic

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

ANTALYASPOR: Boffin, Nazım Sangare, Bahadır Öztürk, Diego Angelo, Celutska (Dk.66 Tarık Çamdal), Ufuk Akyol, Doğukan (Dk.78 Mukaıru), Charles, Aaatıf (Dk.66 Fredy), Blanco

YEDEKLER: Ferhat, Salih Dursun, Luıs Francisco, Harun Alpsoy, Hakan Özmert, Eren Albayrak, Muondo

TEKNİK SORUMLU: Bülent Korkmaz

SARI KARTLAR: Marko Jevtovic, Ömer Ali (Konyaspor), Blanco, Charles (Antalyaspor)

GOLLER: Riad Bajic (Dk.61), Faruku Miya (Dk.76) (Konyaspor), Serdar Özkan (Dk.16 pen), Mukaıru (Dk.84) (Antalyaspor)

Sıra Takım O G B M Av P