25.12.2018 12:50
Konyastore ve Konyaspor Müzesi ziyaretçilerini bekliyor

Konyastore Premium, Konyaspor Müzesi ve Amatör Branşlar Koordinasyon Merkezi’miz, İstasyon caddesi üzerindeki Alman Evleri olarak bilinen tarihi binada halkımızın ziyaretine açık olarak hizmet vermeye devam ediyor.  
Konyastore Premium'da diğer Store’larımızda yer alan ürünlerle birlikte çok özel hediyelik eşyalar halkımızın beğenisine sunuluyor. Alt katta yer alan Konyaspor Müzesi’nde ise ziyaretçiler, 1922 yılından bu yana Konyaspor’umuzun yaşadığı gelişimi fotoğraflar, şiltler ve kazanılan kupalarla asırlık tarihe tanıklık ediyor. Türkiye Kupası ve Süper Kupa’nın yanı sıra müzemizde özellikle 1923 ve sonrasında peş peşe 4 yıl boyunca alınan “Mıntıka Birincilikleri Mükâfatları” yoğun ilgi görüyor. 
Tarihi binada ayrıca Amatör Branşlar Koordinasyon Merkezi faaliyetlerine devam ediyor. Kompleks her gün saat 10.00 – 19.00 arasında hizmet veriyor.
Hatırlanacağı üzere tarihi bina kısa süre önce Büyükşehir Belediyemiz ile yapılan görüşmeler neticesinde kulübümüzün uhdesine katılmış ve yoğun çalışmalar neticesinde iç dekorasyonu tamamlanarak hizmete açılmıştı.


 

Sıra Takım O G B M Av P