19.7.2019 17:03
KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e Teşekkür Ziyareti

Başkanımız Hilmi Kulluk, Başkanvekilimiz Celalettin Yılmaz, Başkan Yardımcılarımız  Osman Koçak ve Mustafa Aydınalp Konya Ticaret Odası Başkanı ve Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk’ü makamında ziyaret etti.


2019-2020 futbol sezonunda giyeceğimiz formaların tanıtım filminde kullanılan, dekor, plato ve kostümler için büyük destek sağlayan Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret eden Konyaspor Heyeti katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti.


Ziyarette forma tanıtım filminin yanı sıra Konyaspor’umuzun bugünü ve yarınına ilişkin projeler konuşuldu. Teşekkür ziyaretinin sonunda Başkanımız Hilmi Kulluk, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’e üzerinde isminin yer aldığı 42 numaralı forma ve çift başlı kartal heykelinin minyatürünü, KTO Başkanı ve Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk ise Başkanımız Hilmi Kulluk ile Başkanvekilimiz Celalettin Yılmaz, Başkan Yardımcılarımız Osman Koçak ve Mustafa Aydınalp'e geçmişten günümüze Konya fotoğraf albümü ve Hattat Hüseyin Öksüz Hocanın tün eserlerinin yer aldığı Medreseden üniversiteye isimli hat sanatıyla yazılmış büyük eseri hediye etti.

Sıra Takım O G B M Av P