17.1.2020 22:38
Sezonun ikinci yarısına deplasmanda 1-0’lık galibiyetle başlıyoruz

İttifak Holding Konyaspor’umuz, Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu ikinci devre açılış maçında konuk olduğu MKE Ankaragücü’nü 90+2.dakikada Levan Shengelia’nın attığı golle 1-0 mağlup etti.

Eryaman Stadyumu’nda saat 20:00’da başlayan ve yaklaşık 500 taraftarımızın da takip ederek takımımızı yalnız bırakmadığı karşılaşmada yeşil beyazlılarımız ilk yarıda yeni transferimiz Rogerio Thuram ve Deni Milosevic ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren İttifak Holding Konyaspor’umuzda Ömer Ali Şahiner’in yakın mesafeden vuruşunda kaleci Korcan, Farkumu Miya’nın kafa vuruşunda ise direk gole izin vermedi.

Takımımız 87.dakikada Ömer Ali Şahiner’in yerine oyuna giren Levan Shengelia’nın 90+2.dakikada Riad Bajic’in pasını ağlara göndermesiyle 1-0 öne geçti. Son anlarda direk dibinden çok güzel bir kurtarışa imza atan kalecimiz Serkan Kırıntılı maçın sonucunu belirledi ve İttifak Holding Konyaspor’umuz 18.hafta maçında deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 1-0 yendi.

Yeşil beyazlılarımız 10 maç aradan sonra galip gelirken puanını 18’e çıkarttı.

 

STAD: Eryaman

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Samet Çavuş, Abdullah Bora Özkara

MKE ANKARAGÜCÜ: Korcan, Cebrail, Pazdan, Kulusic, Tiego Pinto, Sedat Ağçay (Dk.69 Hasan Kaya), Wilfred Moke (Dk.46 Alper Önal), Faty (Dk.87 Canteros), Scarione, Kitsiou, İlhan Parlak

YEDEKLER: Yiğit, Kaan, Alihan, Mahmut, Ender, Sıtkı Ferdi, Sadaev

TEKNİK SORUMLU: Mustafa Kaplan

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Selim Ay, Marin Anicic, Alper Uludağ, Jens Jonsson, Volkan Fındıklı, Ömer Ali Şahiner (Dk.87 Levan Shengelia), Deni Milosevic, Erdon Daci (64 Faruku Miya), Rogerio Thuram (Dk.81 Riad Bajic)

YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Marko Jevtovic, Uğur Demirok, Amir Hadziahmetovic, Leonard Zuta, Ali Karakaya

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

SARI KART: Deni Milosevic (İttifak Holding Konyaspor)

GOL: Levan Shengelia (Dk 90+2) (İttifak Holding Konyaspor)

Sıra Takım O G B M Av P