4.2.2019 23:30
Şiddetle kazanmaya ihtiyacı olan iki takımı da sevindirmeyen bir sonuç oldu

 

 

0-0 tamamlanan Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Aykut kocaman, ligdeki konumları nedeniyle şiddetle kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın mücadelesinden fırsatları değerlendiremeyince 1 puan aldıklarını söyledi.

 

Bursaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, “Haftanın son maçı olması ve konumları nedeniyle şiddetle puanlara ihtiyacı olan iki takımı karşı karşıya getiren karşılaşmanın ilk 25-30 dakikalık bölümünde sahada kısmen de olsa istediklerimizi yaptık. Net fırsatlarımız vardı. Ama değerlendiremedik. Daha sonraki bölümde ileride oynayan Adis-Traore zaman zamanda Deni Milosevic’in yer aldığı 3’lü ile geride kalan 7’li arasındaki bağ kopunca ve mesafe uzayınca Bursaspor kazanma isteğinin verdiği oyun içerisindeki şiddetle baskı kurdu. Haklı olan ve yapmamamız gereken bir penaltı ile geriye düşebilrdik. Ama Serkan’ın kurtarışıyla rakibe bu fırsatı vermedik. İkinci yarıda üzerimize gelecek rakibin pozisyonuna göre oyun kurgumuzu belirledik. Kısmen de olsa kontrol bizdeydi. Bu süre içerisinde Adis ve Fofana ile öne geçecek net fırsatları bulduk. Ama yine değerlendiremedik. Kalan bölümlerde baskı kuran rakip önünde hata yapmadan istediğimiz sonuç olmasa da 1 puanla ayrılmasını bildik. Maçın hakeminin en az 10-12 pozisyonda verdiği ve vermediği yanlış kararlarla iyi bir yönetim gösterdiğini söyleyemeyiz. Biraz daha konsantre ve dikkatli olmaları gerekiyor. Hataların can yakacağı haftalara giriliyor. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum” dedi.

 

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, Ali Çamdalı’nınyeniden takımımıza dahil olması ile ilgili sorulan bir soruya ise, “Ali Çamdalı Konyaspor tarihinin en başarılı dönemlerinde bu takımın en önemli parçalarından biri ve kaptanıydı. Biz ayrıldıktan sonra yaşananlar, Ali Çamdalı’nın yeniden takıma dahil olması tam anlamıyla bir İade-i İtibar’, bundan da daha önemlisi hak ettiği değerin verilmesidir. Ali Çamdalı, bu takıma sezonun kalan bölümünde ve bundan sonraki yıllarda yine arkadaşlarıyla birlikte katkı sağlamaya devam edecektir. Esas konuşulması gerekenler bunlar” şeklinde cevap verdi.

 

Sıra Takım O G B M Av P