30.1.2020 18:46
Takımıma en üst düzeyde katkı sağlamak için buradayım

 

İttifak Holding Konyaspor’umuzun sezon sonuna kadar Zenit’ten renklerine bağladığı yeni transferimiz Robert Mak, transferinin hızlı geliştiğini, takımımıza geldiği için mutlu olduğunu belirtirken, tek düşüncesinin en üst düzeyde katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Takımımıza transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan oyuncumuz Robert Mak, “Açıkçası transfer bir anda gerçekleşti. Teklif hızlı geldi. Ben burada olmak istedim. Hocamız benim burada olmamı istedi. Görüşmelerimiz hızlı ve kolay oldu. Dolayısıyla transfer sonuçlandı ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım takıma yardımcı olurum” ifadelerini kullandı.

İmza töreninin ardından stadyumumuzu ve antrenman tesislerimizi gezdiğini de sözlerine ekleyen yeni transferimiz Robert Mak, “Her şey gerçekten çok güzel. Antrenman tesislerimiz güzel. Stadyumumuz çok fantastik ve etkileyici. Burada futbol oynamak ve stadyumumuzda maç oynamak için sabırsızlanıyorum.  Buradaki tesisler bana soracak olursanız gerçekten üst seviyede” şeklinde görüş belirtti.

Yeni transferimiz Robert Mak, takımımızdaki hedefi ile ilgili olarak da “Açıkçası Zenit’teki günlerimden sonra buradaki amacım mümkün olduğunca fazla oynayabilmek. Hedeflerim arasında ayrıca tırmanabildiğimiz kadar lig tablosunda üst sıralara doğru tırmanabilmek var. Bende takımıma ne kadar faydalı olabilirsem benim içinde çok güzel olur” diye konuştu.

 

Sıra Takım O G B M Av P