13.1.2019 14:07
Takımımız Antalya kampının son özel maçında İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti

Devre arası kamp hazırlıkları için 3 Ocak’tan bu yana Antalya Belek’te bulunan Atiker Konyaspor’umuz üçüncü ve son özel maçında karşılaştığı Spor Toto 1.Lig takımlarından İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti.

Saat 11:00’da başlayan karşılaşmayı İkinci Başkanımız Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcılarımızdan Abbas Kılınç, Celalettin Yılmaz, As Başkanlarımızdan Mehmet Günbaş, Osman Koçak ve Mustafa Aydınalp ile pilot takımımız Anadolu Selçukspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay takip etti.

Takımımız Serkan, Opanasenko, Petar Filipovic, Fallou Diagne, Leonard Zuta, Volkan Fındıklı, Marko Jevtovic, Traore, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic ve Adis Jahovic onbiriyle çıktığı maçın ilk yarısında Milosevic, Traore ile gole yaklaşırken, Traore’nin vuruşunda direkten dönen topla birlikte ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya Petar Filipovic (Ali Turan), Leonard Zuta (Ferhat Öztorun), Traore (Hurtado), Adis Jahovic (Mustapha Yatabare) değişiklikleriyle başlayan Atiker Konyaspor’umuz, 50.dakikada takım kaptanımız Ömer Ali Şahiner’in golüyle 1-0 öne geçti.

Mustapha Yatabare, Moryke Fofana ile ikinci yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Atiker Konyaspor’umuz rakibini 1-0 mağlup etmesini bildi.

Takımımızda oyuna ilerleyen dakikalarda Opanasenko’nun yerine Nejc Skubic, Deni Milosevic’in yerine Moryke Fofana, Fallou Diagne’nin yerine Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner’in yerine Erdon Daci, Hurtado’nun yerine de Mücahit Can Akçay dahil oldu.

Sıra Takım O G B M Av P