19.2.2020 16:08
Yaşadıklarımızın üstesinden geleceğiz ve tehlikeli alandan uzaklaşacağız

Oyuncumuz Jens Jonsson, takım olarak kötü bir dönemden geçtiklerini, yaşanan hoca değişikliğinin ardından toparlanarak alınacak başarılı sonuçlarla tehlikeli alandan uzaklaşacaklarına inandığını söyledi.

Göztepe maçında istemedikleri bir sonuç aldıklarını ve üzgün olduklarını ifade eden oyuncumuz Jens Jonsson, “Zor bir maçtı. İyi oynadık ve golü de bularak öne geçtik. Onlar sonrasında bizden daha iyi bir performans sergilediler. Golleri buldular ve sonrasında bizim adımıza maalesef mağlubiyet geldi. Kaybetmek istemezdik. Üzgünüz” dedi.

Taraftarlarımızın gösterdikleri tepki ile ilgili sorulan bir soruya oyuncumuz Jens Jonsson “Bunu anlayışla karşılıyorum. Bizim beklentimizde iyi sonuçlar almak ve evimizde kazanmak.  Taraftarımızın beklentisi de bu yönde. Ancak uzun süredir bunu başaramıyoruz. Bu yüzden haklı bir huzursuzluk var.  Ama bu konuyu çözmek için çalışıyoruz. Önümüzdeki maçlarda bunu en kısa sürede düzelteceğimize inanıyorum” şeklinde cevap verdi.

Oyuncumuz Jens Jonsson “Takım başarısızlığınızın en büyük nedeni sizce nedir?’ sorusuna “En büyük nedenlerden bir tanesi gol yollarındaki etkisizliğimiz. Bunu gol yollarındaki arkadaşlarım için söylemiyorum. Atağa da beraber çıkıyoruz savunmaya da beraber dönüyoruz. Şu anda yaşadığımız en büyük sıkıntı gol yollarında etkili olamamamız” cevabını verdi.

Takımımızda yaşanan teknik direktörlük değişikliği içinde konuşan Jens Jonsson “İyi bir hoca grubuna sahibiz. Maçtan önce sadece 2 antrenman yapabildik. Tabi ki bunları kısa sürede maçta tam uygulayamadık. Ancak verilen taktikler iyi taktikler. Zamanla bu taktikleri daha iyi şekilde uygulayarak daha başarılı olacağız” dedi

Oyuncumuz Jens Jonsson takım olarak yaşanılan kötü sürecin üstesinden geleceklerini de sözlerine ekleyerek, “İki sene önce bundan daha kötü bir senaryo yaşamıştık ama bunun üstesinden gelmiştik. Bu sene daha şanslıyız çünkü rakiplerimizle oynayacağız. Tek yapmamız gereken rakiplerimize karşı iyi bir performans sergilemek. Önümüzde bir süreç var.  Bu süreci başarılı bir şekilde değerlendirirsek tehlikeli alandan uzaklaşmış olacağız” ifadelerini kullandı.  

 

 

Sıra Takım O G B M Av P