16.6.2021 16:41
Yönetimimiz başkanımız nezaretinde protokol ziyaretlerinde bulundu

Başkanımız Fatih Özgökçen ile yeni yönetim kurulumuz bugün Valimiz Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’yı makamında ziyaret etti. 

5 Haziran’da seçilen yeni yönetim kurulumuz, günün ilk ziyaretinde Valimiz Vahdettin Özkan ile bir araya geldi. Ziyarette Konyaspor’un mevcut durumu hakkında Vali Vahdettin Özkan’ı bilgilendiren Başkanımız Fatih Özgökçen, samimi bir havada gerçekleşen sohbetin ardından kulübümüzün hediyelerini kendisine takdim etti. 

Valimiz Vahdettin Özkan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yönetim kurulumuza ve Başkanımız Fatih Özgökçen’e başarı dileğinde bulundu. 

Yönetimimiz vilayet ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile biraraya geldi. Konyaspor’umuzun bugünü ve yarınının konuşulduğu ziyarettin ardından Başkanımız Fatih Özgökçen, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı formayı hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay yeni sezon formalarını merakla beklediklerini ve çıkar çıkmaz formaları temin edeceklerini söyledi.  Altay ayrıca başkanımız ve yönetim kurulumuza başarı dileklerinde bulundu.
Yönetim kurulumuz son olarak Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden başkan Pekyatırmacı, Konyaspor’un bu sezon futbolda ve basketbolda büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Başkanımız Fatih Özgökçen’de “Yönetim kurulundaki çok kıymetli arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. İnşallah hepimizin yüzünü güldürecek bir takım oluşturacağız. Ama bu konuda sabırlıyız. Hata yapmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaret, karşılıklı verilen hediyelerle sona erdi.

Haber Fotoğrafları İçin Tıklayınız: https://bit.ly/3wvmD3z

Sıra Takım O G B M Av P