26.11.2018 17:48
A.Alanyaspor maçında saha avantajımızı kullanıp güzel bir sonuçla ayrılmak istiyoruz

 

Takımımızın Kayacık Tesislerimizde yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan oyuncumuz Ferhat Öztorun, gidişatlarının iyi devam ettiğini, tek düşüncelerinin saha avantajını kullanarak A.Alanyaspor maçından güzel bir sonuçla ayrılmak olduğunu söyledi.

 

Açıklamalarına Galatasaray maçını değerlendirerek başlayan oyuncumuz Ferhat Öztorun, “Galatasaray maçı bizim adımıza çok iyi bir maç oldu. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle ikinci yarı daha iyi oynadık. Kazanabilirdik. Pozisyonlarımız vardı. Değerlendiremedik. Olabilir. Ama gidişatımız çok iyi yönde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Oyuncumuz Ferhat Öztorun, 14.haftada sahamızda oynayacağımız A.Alanyaspor maçı ile ilgili olarak da, “Bu hafta çok önemli bir maç oynayacağız. Rakibimiz kendi sahasında ciddi bir galibiyet aldı. Hem de iyi bir skorla. Yine zor bir maç olacak. Ligde kolay bir maç diye bir şey kalmadı. Her maçın ayrı bir zorluğu var. Ama tabi kendi sahamızda oynayacağız. Bunun avantajını iyi kullanıp sahadan güzel bir sonuçla ayrılmak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

 

Bir basın mensubunun, “Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yeni bir sistem ve oyun anlayışı oldu. Bu sizi nasıl etkiledi?” sorusuna oyuncumuz Ferhat Öztorun, “Aykut hocamızın taktiğini ve sistemini biliyoruz. Aykut hocamızla burada daha önce çalışmış arkadaşlarımız var. Hoca da söylüyor. Onlar daha hazır. Hocamız şu an futbolun gerektirdiklerini istiyor. Biz de bunu takım halinde en hatasız şekilde yapmaya başladığımızda her şey daha güzel olacaktır diye düşünüyorum” cevabını verdi.

 

 

 

 

Sıra Takım O G B M Av P