10.2.2019 16:32
Atiker Konyaspor’umuz 21. hafta maçında E.Y. Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı

 

Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasında E.Y. Malatyaspor’u konuk eden Atiker Konyaspor’umuz, ilk 45 dakikası golsüz sona eren mücadeleden 1-1’lik skorla ayrıldı.

 

 

Mücadelenin ilk yarısında daha etkili taraf olan takımımız, uzatma dakikalarında Marko Jevtovic’in ceza sahası içerisinde rakibinin müdahalesiyle yerde kalınca hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. Meler daha sonar VAR görüntüleri ile penaltıyı iptal ederken, Marko Jevtovic’e de sarı kart gösterdi ve ilk yarı golsüz sona erdi.

 

İkinci yarıda 75.dakikada Aleksic’in golüyle 1-0 mağlup duruma düşen takımımız, 83.dakikada kendi düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Adis Jahovic ile eşitliği sağladı. Uzatma dakikalarının sonlarında ceza sahası içerisinde Ali Çamdalı’nın kafa ile kaleye gönderdiği topa Mitchel Donald’ın elle müdahalesinde VAR’a giden hakem Halil Umut Meler bir kez daha devam kararı verdi.

 

Karşılaşma atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona erdi.

 

Atiker Konyaspor’umuz bu sonuçla 32 olan puanını 33’e çıkarttı.

 

STAD: Konya Büyükşehir Belediyesi

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Ali Saygın Ögel, Abdullah Bora Özkara

ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Petar Filipovic, Leonard Zuta, Marko Jevtovic (Dk. 79 Mustapha Yatabare), Volkan Fındıklı, Ömer Ali Şahiner (Dk.56 Fofana), Deni Milosevic, Abdou Razack Traore (Dk.69 Ali Çamdalı), Adis Jahovic

YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Fallou Diagne, Uğur Demirok, Yevhen Opanasenko, Ferhat Öztorun

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

E.Y. MALATYASPOR: Farnolle, Chebake, Arturo Mina, Murat Akça, Bülent Cevahir, Mitchel Donald, Murat Yıldırım, Guilherme (Dk.62 Kamara), Bifouma (Dk.73 Ahmet Ildız), Adem Büyük (Dk.81 Ömer Şişmanoğlu), Aleksic

YEDEKLER: Ertaç, Eren Tozlu, Mustafa Akbaş, Seth, Barış Alıcı, Rahman Buğra

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

SARI KARTLAR: Petar Filipovic, Marko Jevtovic, Serkan Kırıntılı, Adis Jahovic (Atiker Konyaspor), Donalds, Kamara, Adem Büyük, Farnolle (E.Y. Malatyaspor)

GOLLER: Adis Jahovic (Dk.85 pen) (Atiker Konyaspor), Aleksic (Dk.75) (E.Y. Malatyaspor)

 

 

Sıra Takım O G B M Av P