25.5.2019 21:32
Atiker Konyaspor’umuz sezona 0-0’lık Akhisarspor maçı ile veda etti

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayan ve yaklaşık 2 bin civarında taraftarımızın takip ettiği maça takımımız ‘YENİ DARÜLACEZE’Yİ BİRLİKTE YAPALIM’ yazılı pankartla çıktı.

Her iki takımında karşılıklı atakları ile geçilen ilk yarıda takımımız adına en net pozisyonu Mustapha Yatabare yakalarken vuruşunda defans gole izin vermedi ve ilk yarı 0-0 berabere sona erdi.

İkinci yarıda da rakip kalede etkili olan Atiker Konyaspor’umuzda Deni Milosevic, Jens Jonsson ve Adis Jahovic genç kaleci Halil’i geçemedi. Son dakikada rakip takımın yakaladığı net fırsatta araya giren defansımız topu kornere gönderdi ve mücadele başladığı gibi golsüz tamamlandı.

Atiker Konyaspor’umuz bu sonuçla 2018-2019 sezonunu 44 puanda tamamladı.

STAD: Konya Büyükşehir Belediyesi

HAKEMLER: Ali Şansalan, Mehmet Kapuhan, Utku Tunavelioğlu

ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Selim Ay (Dk.87 Mücahit Can Akçay), Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Marko Jevtovic, Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Paolo Hurtado (Dk.56 Moryke Fofana), Deni Milosevic, Mustapha Yatabare (Dk.68 Adis Jahovic)

YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Volkan Fındıklı, Ali Turan, Amir Hadziahmetovic, Ali Karakaya, Yevhen Opanasenko

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

AKHİSARSPOR: Halil, Vrsajevic, Rotman, Zeki Yavru, Kadir Keleş, Musa Nizam, Aykut Çeviker (Dk.90+2 Göksu)), Barbosa (Dk.87 Gökmen), Eray Ataseven (Dk.72 Ali Kaan), Regattin, Manu

YEDEKLER: Bora, Bilal Kısa, Bokila, Göksu, İlke, Yavuz

 TEKNİK SORUMLU: Ercan Kahyaoğlu

SARI KART: Moryke Fofana (Atiker Konyaspor)

GOL: Yok

Sıra Takım O G B M Av P