14.6.2020 21:00
Gençlerbirliği: 2-İttfak Holding Konyaspor’umuz: 1

Süper Lig’e COVİD 19 nedeniyle verilen aradan sonra ,ilk maçına 92 günün ardından Gençlerbirliği karşısında deplasmanda çıkan takımımız ilk yarısı golsüz sona eren mücadeleden ikinci yarıda atılan gollerle 2-1 mağlup ayrıldı.

Eryaman Stadyumu’nda saat 18:30’da başlayan karşılaşma öncesinde tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 salgını sebebiyle başta sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımız olmak üzere tüm dünyada hayatını kaybeden insanlar ve vefat eden A Milli Takım eski futbolcusu Talat Özkarslı anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Maça etkili başlayan takımımızda ilk yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, 24.dakikada Deni Milosevic’in şutunda top üst direkten oyun alanına geri dönerken ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

59.dakikada Sio’nun golüyle 1-0 mağlup duruma düşen takımımız bu gole 3 dakikada sonra 62.dakikada Marko Jevtovic ile cevap verdi ve maça 1-1’lik skorla denge geldi.

Golden sonra rakip kalede net fırsatlar yakalayan İttifak Holding Konyaspor’umuz Riad Bajic, Amir Hadziahmetıvic, Miya ve Levan Shengelia ile bunlardan yararlanamadı.

Gençlerbirliği 83.dakikada Berat’ın golüyle 2-1 öne geçerken takımımızın kalan dakikalardaki çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve mücadele 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

 

STAT: Eryaman

HAKEMLER: Alper Ulusoy, İsmail Şencan, Deniz Caner Özaral

GENÇLERBİRLİĞİ: Nordfeldt, Erdem, Zargo Toure, Flavio Ramos, H.İbrahim, Yasin (Dk.82 Soner), Seuntjens (Dk.46 Berat), Sessegnon (Dk.65 Sefa Yılmaz), Candeias (Dk.90 İlker), Sio (Dk.65 Ayite), Stancu

YEDEKLER: Ertaç, Ahmet Oğuz, Arda, Sami Gökhan, Polomat, İlker

TEKNİK SORUMLU: Hamza Hamzaoğlu

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Uğur Demirok, Marin Anicic, Guilherme Sitya, Jens Jonsson (Dk.87 Thuram), Amir Hadziahmetovic, Levan Shengelia (Dk.87 Erdon Daci), Paolo Hurtado (Dk.39 Marko Jevtovic), Deni Milosevic (Dk.66 Faruku Miya), Riad Bajic

YEDEKLER: Ertuğrul, Volkan Fındıklı, Selim Ay, Alper Uludağ, Şener Kaya, Ferhat Öztorun

TEKNİK SORUMLU: Bülent Korkmaz

SARI KARTLAR: Erdem, Flavio (Gençlerbirliği), Marin Anicic , Ali Turan (İttifak Holding Konyaspor)

GOLLER: Sio (Dk.59), Berat (Dk.83) (Gençlerbirliği), Marko Jevtovic (Dk.62) (İttifak Holding Konyaspor)

 

Sıra Takım O G B M Av P