8.12.2019 16:18
İttifak Holding Konyaspor’umuz Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 14.hafta maçında Gaziantep FK’nu konuk eden İttifak Holding Konyaspor’umuz, net fırsatlardan yararlanamadığı mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ve 1 puanla ayrıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda saat 14:00’da başlayan ve yaklaşık 10 bin taraftarımızın takip ettiği maçın ilk yarısında takımımız Riad Bajic ve Faruku Miya ile yakaladığı net fırsatlarda golü bulamadı.

İkinci yarıda da rakip kalede pozisyonlar bulan İttifak Holding Konyaspor’umuz, bunlardan en önemlisinde Riad Bajic ile aradığı gole ulaşamazken, kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.

İttifak Holding Konyaspor’umuz bu sonuçla haftayı 14 puanla tamamladı

 

STAD: Konya Büyükşehir Belediyesi

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Mustafa Sönmez

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Selim Ay, Marin Anicic, Ferhat Öztorun, Volkan Fındıklı, Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner (Dk.82 Paolo Hurtado), Deni Milosevic, Faruku Miya (Dk.64 Levan Shengelia), Riad Bajic (Dk.82 Erdon Daci)

YEDEKLER: Ozan Can Oruç, Mücahit Atalay, Ali Turan, Alper Uludağ, Ali Yaşar, Mücahit Can Akçay, Amir Hadziahmeyovic

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

GAZİANTEP FK: Günay, Oğuz Ceylan, Djilobodji, Kana Bıyık, Toşca, Güray Vural, Furkan Soyalp (Dk.27 Pawlovski) (Dk.74 Kenan Özer), Jefferson, Chibsah, Tuwamasi (Dk.87 Muhammet Demir), Kayode

YEDEKLER: Lodygin, Ulaş Zengin, Kubilay Aktaş, Olkowski, S.Anük, H.Yurtseven, Ali Ateş

TEKNİK SORUMLU: Marius Sumudica

SARI KARTLAR: Deni Milosevic, Selim Ay (İttifak Holding Konyaspor), Jefferson (Gaziantep FK)

GOL: Yok

Sıra Takım O G B M Av P