9.1.2020 19:40
İttifak Holding Konyaspor'umuz hazırlık maçında Ümraniyespor ile berabere kaldı

İttifak Holding Konyaspor’umuz Antalya Belek’te devam eden devre arası kampında oynadığı ikinci özel maçta Cesar Group Ümraniyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Saat 16:00’da başlayan mücadeleyi İkinci Başkanımız Selçuk Aksoy, Genel Sekreterimiz Mehmet Günbaş, Kulüp Menajerimiz Seçkin Özdil ve Sportif Direktörümüz Mehmet Yıldırım’da takip etti.

İttifak Holding Konyaspor’umuz maça Ertuğrul, Yevhen Oapasenko, Uğur Demirok, Marin Anicic, Leonard Zuta, Volkan Fındıklı, Şener Kaya, Ali Karakaya, Amir Hadziahmetovic, Faruku Miya ve Riad Bajic onbiriyle başlarken, ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci devrede Ertuğrul, Yevhen Oapanasenko (Dk.46 Nejc Skubic), Marin Anicic (Dk.46 Selim Ay), Uğur Demirok, Leonard Zuta (Dk.46 Alper Uludağ), Volkan Fındıklı (Dk.46 Jens Jonsson), Şener Kaya (Dk.46 Marko Jevtovic), Ali Karakaya (Dk.46 Ömer Ali Şahiner), Amir Hadziahmetovic (Dk.46 Erdon Daci), Faruku Miya (Dk.46 Deni Milosevic) ve Riad Bajic (Dk.46 Rogerio Thuram) kadrosuyla mücadele veren takımımız yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

C.G. Ümraniyespor’da ikinci yarıda oyuna giren kaleci Taha Cengiz Demirtaş, karşılaşmanın son bölümlerinde topa yaptığı hamle sonrası bir anda acılar içerisinde yerde kalırken sahadaki ilk tedavisinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İttifak Holding Konyaspor’umuzda ağrıları olan takım kaptanlarımızdan Ali Turan ve Levan Shengelia mücadelede forma giymezken, Paolo Hurtado takımdan ayrı olarak fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde çalıştı.

İlk maçında Altınordu’yu 2-1 yenen İttifak Holding Konyaspor’umuz, Antalya kampının üçüncü ve son özel maçında 11 Ocak Cumartesi günü Bursaspor ile karşılaşacak ve bu maçla beraber devre arası kampını tamamlayacak.

 

Maç Fotoğraflarının Tamamı İçin: https://we.tl/t-xBSP47R2h3

 

Sıra Takım O G B M Av P