5.10.2019 17:24
İttifak Holding Konyaspor’umuz Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup etti

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 7. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan İttifak Holding Konyaspor’umuz

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda saat 15:00’da başlayan maçı Kulüp Başkanımız Hilmi Kulluk, yöneticilerimiz ve hem Konya’dan gelen hem de İstanbul ve çevre illerden katılım sağlayan 500 civarında taraftarımızda takip etti.

Maça hızlı başlayan takımımız Ömer Ali Şahiner ile ilk bölümlerde yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı. Ömer Ali Şahiner, 20. dakikada kaleci Fatih’ten dönen topu iyi takip ederek ağlara gönderdi. Yardımcı hakemin uyarısı ile ofsayt kararı veren Serkan Tokat, VAR incelemesi sonucunda golü verdi ve takımımız 1-0 öne geçti.

43. dakikada gelişen atağımızda Alper Uludağ’ın ortasında ceza sahası içerisinde elle oynama sonucu kazanılan penaltıyı 44. dakikada Marko Jevtovic gole çevirdi ve skoru 2-0 yaptı. Bu golden 1 dakika sonra defanstan seken topu takip eden Farouk Miya durumu 3-0 yaparken, 45+3’de Veysel Sarı’nın attığı golle ilk yarı 3-1 sona erdi.

İkinci yarı iki takımında karşılıklı atakları ile başladı. İttifak Holding Konyaspor’umuz Alper Uludağ’ın sürüklediği ani atakta Levan Shengelia’nın yerde kalması ile penaltı kazandı. 61. dakikada Marko Jevtovic’in kullandığı penaltıyı kaleci Fatih Öztürk kornere gönderdi. Ancak VAR incelemesi sonrası penaltı tekrarlatıldı. Bu kez topun başına geçen Farouk Miya 63. dakikada penaltıyı gole çevirip kendisinin ikinci, takımımızın 4. golünü kaydetti.

Maçın kalan dakikalarında iki takımında çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve mücadele İttifak Holding Konyaspor’umuzun 4-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Takımımız bu sonuçla ligdeki 3. galibiyetini alırken haftayı 12 puanla kapattı.

STAD: Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Serkan Tokat, Mehmet Cem Satman, Mustafa Sönmez

KASIMPAŞA: Fatih Öztürk, Pavelka (Dk.42 Jorge Filipe), Ben Youssef, Veysel Sarı, İlhan Depe (Dk. 64 Quaresma), Khalili, Aytaç Kara, Hajradinovic, K. Hafes, Mame Thiam, Mustafa Pektemek (Dk.79 Yusuf Erdoğan)

YEDEKLER: Ramazan, Uğurcan, Heintz, Veigneau, Çağtay, Quaresma, Özgür Çek, Azad

TEKNİK SORUMLU: Kemal Özdeş

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Marin Anicic, Alper Uludağ, Marko Jevtovic, Jens Jonsson (Dk.40 Volkan Fındıklı), Ömer Ali Şahiner (Dk.88 Erdon Daci) , Levan Shengelia (Dk.73 Amir Hadziahmetovic), Deni Milosevic, Farouk Miya

YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Selim Ay, Mücahit Can Akçay, Riad Bajic, Ali Yaşar, Ferhat Öztorun

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

SARI KARTLAR: K. Hafes, Veysel Sarı, Fatih Öztürk, Kemal Özdeş (Teknik Direktör), Jorge Filipe, Quaresma (Kasımpaşa), Jens Jonsson, Nejc Skubic, Deni Milosevic, Alper Uludağ (İttifak Holding Konyaspor)

GOLLER: Veysel Sarı (Dk.45+3) (Kasımpaşa), Ömer Ali Şahiner (Dk.20), Marko Jevtovic (Dk.44 pen), Farouk Miya (Dk.45+1, Dk.63 pen) (İttifak Holding Konyaspor)

Sıra Takım O G B M Av P