4.1.2020 22:11
İttifak Holding Konyaspor’umuzun Antalya devre arası kampı başladı

Süper Lig’de A. Alanyaspor ile oynadığı 17.hafta maçı ile tamamlanan ilk devrenin ardından 5 gün izin yapan İttifak Holding Konyaspor’umuz, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Antalya’daki devre arası kamp hazırlıklarına start verdi.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde gerçekleşen antrenmanda ameliyat sonrası rehabilitasyon süreci devam eden Ferhat Öztorun, rahatsızlıkları nedeniyle Nejc Skubic ve Faruku Miya yer almazken, kamp kadrosuna dahil edilen Uğur Demirok, Leonard Zuta, Yevhen Opanasenko, Ali Yaşar ve U17 Takımımızdan Şener Kaya takımla, Alper Uludağ ise tedbir amaçlı takımdan ayrı fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde çalıştı.

Sportif Direktörlüğe getirilen Mehmet Yıldırım’ın da izlediği antrenman koşu, ısınma ve çabukluk hareketleri ile başladı.

Oyuncularımız el topu ve çift kale maç ile devam eden antrenmanı turnuva maçları ile tamamladı.

İttifak Holding Konyaspor’umuzun Antalya devre arası kamp kadrosunda şu oyuncularımız bulunuyor

“ALİ TURAN, SELİM AY, ÖMER ALİ ŞAHİNER, SERKAN KIRINTILI, ERTUĞRUL TAŞKIRAN, MÜCAHİT ATALAY, OZAN CAN ORUÇ, MARIN ANICIC, ALPER ULUDAĞ, YEVHEN OPANASENKO, NEJC SKUBIC, VOLKAN FINDIKLI, JENS JONSSON, MARKO JEVTOVIC, DENI MILOSEVIC, PAOLO HURTADO, AMIR HADZIAHMETOVIC, ALİ KARAKAYA, ALİ YAŞAR, FARUKU MİYA, LEVAN SHENGELİA, RIAD BAJIC, ERDON DACİ LEONARD ZUTA, UĞUR DEMİROK, ŞENER KAYA”

 

 

Antrenman Fotoğraflarının Tamamı İçin: https://we.tl/t-4hnWhYpM6L

 

 

Sıra Takım O G B M Av P