3.5.2019 17:08
Kan bağışına ve iyiliğe taraftar olduk

Kızılay, Atiker Konyaspor’umuz, Nalçacılılar Taraftar Gurubu ve paydaşların iş birliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyası yoğun ilgi görüyor. 

“Konya İyiliğe taraftar” sloganıyla düzenlenen kampanyanın bugünkü destekçileri arasında Atiker Konyaspor’umuz adına Başkan yardımcımız Okay Tınkır, Genel Müdürümüz Bahri Bıçakcı da vardı. Kulübümüzün yanı sıra kampanyaya bugün Nalçacılılar Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Apalı, yönetim kurulu üyeleri, davetliler ve çok sayıda taraftar katıldı. 
Ramazan ayında kan bağışının düşüş göstermesi sebebiyle Kılıçarslan Şehir Meydanında gerçekleştirilen kampanya organizasyonunda bir konuşma yapan Başkan yardımcımız Okay Tınkır “Konyaspor Başkanımız Hilmi Kulluk Bey İstanbul’da olması sebebiyle bugün aramızda olamadı, sizlere kendisinin selamlarını iletiyorum. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hep sosyal sorumluluk projelerinin içinde bulunduk. Her zaman destekledik, inşallah bundan sonra da can-ı gönülden desteklemeye devam edeceğiz. Böyle güzel bir projede emeği geçen Kızılay Ailesine ve projenin değerli destekçilerine çok teşekkür ediyorum. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yenilsek de yensek de hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Büyük Konyaspor Taraftarlarına ve değerli başkanları ve yönetimine de burada sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Onların da bu sosyal projelerde emekleri çoktur. Ben ayrı ayrı hepsinin gözlerinden öpüyorum. İnşallah bundan sonra da Konyaspor’umuz için ve Konya için ciddi anlamda hem sosyal sorumluluk projelerinde hem de Konyaspor’un inşallah geldiğimiz gün de söyledik, bugün de söylüyoruz, bundan sonra da söylemeye devam edeceğiz ilerleyen senelerde Süper Lig şampiyonluğunu Konya’mıza ve Konyasporlu taraftarlarımıza inşallah tattıracağız. Hepinize teşekkür ediyorum. Konyaspor ailesi olarak Konyaspor Yönetim Kurulu adına sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum ” dedi. 

Nalçacılılar Taraftar Grubu Basın Sözcüsü İlker Kırnaz ise “Dört ay önce bu işle ilgili ilk organizasyonumuzu gerçekleştirdiğimizde az katılım vardı ama oradan aldığımız tepkiler, hayır duaları bizleri inanılmaz mutlu etti ve daha büyük bir organizasyonun temelini atmaya başladık o saatten sonra. Emre Gökkaya kardeşim ve ekibiyle beraber bu kampanyada çok daha fazla kan toplandı. Yarın akşama kadar devam edecek inşallah bir hastaya umut oluruz diye düşündük aslında olayın ana fikri bu. Bugün bize yarın size diye bir cümle var hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar bu düsturda hareket etmek lazım. Herkesin de bu anlamda sorumlu davranıp kan bağışını yılda en az 3-4 defa yapıp alışkanlık haline getirmesini istiyoruz. Tekrar herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Başta kulübümüz, Başkanımız Hilmi Kulluk, Nalçacılılar Taraftar Derneği ve çok sayıda sponsorun desteklediği kampanya kapsamında kan verenlere Atiker Konyaspor forması hediye edilirken, paydaşlar vasıtasıyla çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Kampanya için düzenlenen törende son olarak Kızılay tarafından sponsorlara ve destek verenlere  teşekkür belgesi verildi. Kan bağışı kampanyası yarın sona erecek.

Sıra Takım O G B M Av P