15.9.2019 22:29
Konyaspor’umuz Y.Denizlispor’u deplasmanda 1-0 mağlup etti

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 4.hafta maçında deplasmanda Y.Denizlispor’a konuk olan takımımız, ilk yarısı 0-0 sona eren mücadelede rakibini 54.dakikada Faruku Miya’nın attığı golle 1-0 mağlup etti ve sezonun ilk galibiyetini aldı.

Denizli Atatürk Stadyumu’nda saat 20:00’da başlayan ve Kulüp Başkanımız Hilmi Kulluk, yöneticilerimizle birlikte yaklaşık 500 taraftarımızında takip ettiği karşılaşmaya hakemler ve iki takım oyuncuları ‘Sepsis’i Önlemek Ellerinizde’ yazlı pankartla çıktı.

Maça hızlı başlayan takımımızda 10.dakikada Alper’in vuruşunda defansa çarpan ve kaleci Stackhowiak’ın müdahale ettiği top direkten kornere gitti.

Konyaspor’umuz Deni Milosevic, Faruku Miya, Marko Jevtovic ile bulduğu pozisyonlarda kaleci Stackhowiak’ı geçemeyince ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıda da etkili oyununu ilk dakikalarda rakibine kabul ettiren takımımız 54.dakikada Deni Milosevic’in pasında düzgün bir vuruş yapan Faruku Miya’nın golüyle 1-0 öne geçti.

Oyunun kalan bölümlerinde savunmada hat yapmayan ve rakibine fazla pozisyon vermeyen  Konyaspor’umuzda kalecimiz Serkan kırıntılı son dkikalarda kritik bir kurtarış yaptı. Son bölümleri kontrolü altında geçiren takımımız mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Konyaspor’umuz bu sonuçla sezonun ilk galibiyetini deplasmanda alırken haftayı 6 puanla kapattı. 

Takımımız alınan galibiyeti kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarımızla kutladı.

 

STAD: Denizli Atatürk

HAKEMLER: Ali Şansalan, İsmail Şencan, Murat

Y.DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Isac Sackey (Dk.69 Sacko), Oğuz Yılmaz, Sapunaru, Bergdich, Zeki Yavru, Murawski, Recep Niyaz (Dk.74 Olcay Şahan), Aissati (Dk.85 Mehmet Akyüz), Barrow, Rodallega

YEDEKLER: Tolgahan, Emre, Mustafa Yumlu, Sedat, Vallesilla, Burak Çalık, Kerem Can

TEKNİK SORUMLU: Yüxel İldiz

KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Marin Anicic, Alper Uludağ, Jens Jonsson, Marko Jevtovic, Ömer Ali Şahiner (Dk.74 Levan Shengelia), Deni Milosevic (dk.90+2 Volkan Fındıklı), Faruku Miya, Riad Bajic (Dk.84 Amir Hadziahmetovic)

YEDEKLER: Ertuğrul Taşkıran, Mücahit Atalay, Selim Ay, Mücahit Can, Ali Yaşar, Ferhat Öztorun, Erdon Daci

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

SARI KARTLAR: Sackey, Bergdich, Rodallega, Murawski (Y.Denizlispor), Ali Turan, Deni Milosevic (Konyaspor)

GOL: Faruku Miya (Dk.54) (Konyaspor)

Sıra Takım O G B M Av P