12.6.2019 20:35
Konyaspor’unuzda Olağanüstü Genel Kurul Yapıldı

Selçuklu Kongre Merkezi Oditoryum Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, tek aday olan başkanımız Hilmi Kulluk, geçerli oyların tamamını aldı.

Toplantıda, yönetim kurulu raporunun ardından gelir gider raporu ve bilançolar okundu. Bağımsız denetim raporu da delegelere sunuldu. Hesap ve raporlar ile tüzük tadilatı oy birliği ile kabul edildi.

Başkanımız Hilmi Kulluk, genel kuruldaki konuşmasında, Türkiye’de en az borcu bulunan kulüplerden biri olduklarını söyledi.

Göreve geldikleri andan itibaren şeffaf bir yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini aktaran Başkanımız Hilmi Kulluk, şunları kaydetti:

“Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yapmadık. Bütün aldığımız her şey kayıt altındadır. İsteyen bütün delegeler, gelip kulüpte yapılan harcamaları inceleyebilir. Şu an Türkiye’de en az borcu olan kulüplerden biri Konyaspor’dur. Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray’ın borcuna bakın, yine bizim borcumuz çevrilebilir durumdadır. Bizim tek yürek olup sponsorla, reklamla gelirlerimizi artırmamız lazım.”

Konyaspor’da ikinci dönemini geçirecek olan başkanımız Hilmi Kulluk’un listesinde şu isimler bulunuyor:

Selçuk Aksoy (İkinci Başkan), Celalettin Yılmaz, Mehmet Günbaş, Osman Koçak, Mustafa Aydınalp, Mehmet Güven Öten, Kani Uğur Öncan, Bünyamin Yakup Sarıtaş, Zahir Renklibay, Mustafa Genç, Ahmet Büyükateşli, Fuat Kunduracı, Ali Kemal Işıkçeviren, Abdulkerim Selek.

Sıra Takım O G B M Av P