2.1.2020 13:51
KS Güvenlik Çalışmalarına Başladı

Konyaspor Yatırım A.Ş çatısı altında kurulan, KS Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Anonim Şirketi 1 Ocak’ta ilk mesaisini yaptı.

Ağustos 2018’de faaliyete geçen Konyaspor Yatırım Anonim Şirketi’nin iştiraklerinden bir tanesi olan KS Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Anonim Şirketi 1 Ocak itibariyle resmen hizmet vermeye başladı. Aylar süren Ar-Ge ve hazırlık çalışmalarının ardından, İçişleri Bakanlığı’ndan aldığı Faaliyet İzin Belgesiyle birlikte 2020 yılının ilk gününde fiilen çalışmalarını başlatan KS Güvenlik, kulübün genel güvenlik ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kulüp dışında da güvenlik hizmeti vermeye başlayacak.

‘’CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN’’

KS Güvenlik’in ilk mesaisinden önce çalışanlarla bir araya gelen Konyaspor Yatırım Anonim Şirketi Genel Müdürü Ufuk Yaşar, ‘’Konyaspor Yatırım A.Ş olarak iştiraklerimizden bir tanesi olan KS Güvenlik’in, 1 Ocak itibariyle hizmette olmasının heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Öncelikli hedefimiz, kulübümüzün özel güvenlik ihtiyacını karşılamaktı. Yatırım A.Ş olarak yeni yıla bu hedefimizi gerçekleştirmenin mutluluğuyla giriyoruz. Tüm iştiraklerimizde olduğu gibi KS Güvenlik’te de verdiğimiz hizmeti profesyonel çerçevede vermek için azami gayreti göstereceğiz. Yatırım A.Ş olarak yıllık planlarımız doğrultusunda önümüzdeki dönemde, yine kulübümüze ek gelir sağlamak amacıyla farklı iştirakleri de hayata geçireceğiz’’ diye konuştu. Sözlerini, KS Güvenlik’in Konyaspor camiasına hayırlı olmasını dileyerek tamamlayan Yaşar, tüm çalışanlara ilk mesailerinde başarılar diledi.

Sıra Takım O G B M Av P