19.6.2020 17:12
Maraton Tribününe Dev “Minnettarız” Pankartı

İttifak Holding Konyaspor’umuz Süper Lig’de bu Pazar saat 21.00’da karşılaşacağı DG Sivasspor maçında Doğu Alt tribününde yer alacak dev bir pankart hazırladı. 

Kulübümüz Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’na bugün asılan 86 metre uzunluğundaki dev pankartla Koronavirüs nedeniyle sahada gece gündüz fedakâr bir şekilde çalışan ve hayatlarını kaybeden sağlık personelini minnet ve rahmetle bir kez daha anacak.  

DG Sivasspor maçında Doğu Alt Tribününde yer alacak pankartta Koronavirüs sürecini başından itibaren büyük bir gayret ve titizlikle yöneten Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ile bu süreçte hayatını kaybedenlerin anısına Profesör, doktor, aile hekimi, hemşire, yoğun bakım çalışanı, eczacı, güvenlik görevlisinden oluşan sağlık ordumuzun 14 mensubu yer aldı. 

Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’nın sosyal mecralardaki paylaşımlarında sağlık çalışanları ve bu sürece katkı sağlayan, çaba sarf eden tüm meslek grupları ile vatandaşlarımıza hitaben kullandığı #Minnettarız sloganına da pankartın sağ bölümünde yer verildi. 
Kulübümüz ayrıca 2020-2021 Süper Lig Sezonu'na "Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu" isminin verilmesi önerisini yine aynı pankartın içinde hazırlanan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’un bulunduğu Süper Lig logolu görselle bu öneriye desteğini açıkladı.

Pankartın sağ üst köşesinde ise Koronavirüs ile mücadelede vatandaşlarımızla birlikte en ön safta çaba sarf eden, yoğun mesai harcayan  Cumhurbaşkanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Çevre Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Türk Eczacılar Birliği, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Vefa Sosyal Destek Grubu ile İttifak Holding Konyaspor’umuzun logoları bulunuyor.
İttifak Holding Konyaspor Kulübü olarak, bu pankart ile başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca olmak üzere hali hazırda büyük bir emek ve fedakarlıkla mesailerine devam eden tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Koronovirüs nedeniyle kaybettiğimiz sağlık personelimize ve tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Çabalarını, emeklerini, hizmetlerini asla unutmayacağız. Mekânları cennet olsun.

Sıra Takım O G B M Av P