26.7.2020 00:29
Sezonu iyi bitirmek istedik ama başarılı olamadık üzgünüz

A.Alanyaspor’a 3-2 kaybettiğimiz karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, skor avantajını da elde ettikleri maçtan yenilgiyle ayrılarak sezonu bu şekilde tamamladıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “Çok kritik bir süreçten gelerek aldığımız 2 önemli galibiyetle ligde kalmayı garantilemiştik. Bugünkü maçta eksik oyuncularımız olmasına rağmen sahaya çıkan futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar ve ilk yarıda iyi oyunumuzun karşılığını 2-0’lık skorla avantaja dönüştürdük. Ama skor avantajını yakaladıktan sonra oyuncularımız yapmamaları gereken işleri yapıp, istediklerimizin dışına çıkınca iyi bir kadroya sahip rakip geriden gelerek bulduğu gollerle maçı kazandı. Böyle bir sonuçla sezonu tamamladığımız için üzgünüz. Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Artık bu saatten sonra yeni sezonun planlaması için çalışmalara başlayacağız” dedi.

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz bir basın mensubunun “Başkan devam ederse göreve devam ederim aksi takdirde bırakırım demiştiniz. Başka bir yönetim gelip sizinle çalışmak isterse bu konudaki görüşleriniz ne olur?’ sorusuna “Ben sözümün eriyim ve arkasındayım. Öyle bir durum olursa görevimi bırakırım” cevabını verdi.

 

 

Sıra Takım O G B M Av P