4.3.2020 14:31
Shengelia: Malatya maçıyla düşüşümüz başlamıştı şimdi bu maçla yeniden çıkış yakalayacağız

Kayacık Tesisleri’mizde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan oyuncumuz Levan Shengelia, Y.Malatyaspor karşısında ilk yarıda oynanan maçta kaybederek düşüş yaşadıklarını deplasmanda kazanarak yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan oyuncumuz Levan Shengelia, “Son oynadığımız Kasımpaşa maçında aldığımız sonuçtan dolayı memnun değiliz. Yeni hoca grubumuzla daha çok çalışarak kalan maçlarımızda iyi sonuçlar almak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız BtcTurk Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili de konuşan ve iki takımın da uzun süredir kazanamadığına dikkat çeken oyuncumuz Levan Shengelia, “Taraftarımızın da bildiği gibi sezonun ilk yarısında düşüşümüz BtcTurk Yeni Malatyaspor maçı ile başlamıştı. Tekrar bir BtcTurk Yeni Malatya maçı ile çıkış yakalayacağız. Gerçekten buna gönülden inanıyorum. Bizim çıkışımız ve zihinsel olarak yükselişimiz açısından çok önemli bir maç olacak” ifadelerini kullandı.

Sezon başında transfer olduğu İttifak Holding Konyaspor’umuzdaki performansına da değinen oyuncumuz Levan Shengelia, “Önemli olan takımın başarısı. Takımın başarısı ile birlikte olursa oyuncuların performansı önemlidir. Bu yüzden takımın genel performansına odaklanmak gerek. Kendi performansımla ilgili çok bir şey söylemek istemiyorum” şeklinde görüş belirtti.

 

 

Sıra Takım O G B M Av P