7.3.2019 12:58
Şivlilik Etkinliğimizi bu yıl Sevgi Evleri’ndeki çocuklarımızla gerçekleştirdik

Kulübümüzün her sene geleneksel hale getirdiği Şivlilik Etkinliğini bu yıl Karatay Çocuk Evleri’nde düzenlenen törenle gerçekleştirdik. 

Şivlilik paketlerimizin dağıtımına Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar, Başkan Yardımcımız Okay Tınkır, kaptanımız Ali Çamdalı, Petar Filipovic, Genel Müdürümüz Bahri Bıçakçı,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan ile kurum amirleri katıldı. 

Karatay Çocuk Evleri Sitesi ile Korunmaya Muhtaç, Kimsesiz Çocuklar Vakfı’nda kalan çocuklarımızın renk kattığı Şivlilik Etkiliğimizde Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar, İkinci Başkanımız Okay Tınkır ve İl Müdürü Bilal Erdoğan birer konuşma yaparak katılımcıları selamladı.

Başkan yardımcımız Okay Tınkır burada yaptığı konuşmada “  Başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın da selamlarını ve kandil mesajlarını sizlere iletmek istiyorum. Buradaki tüm misafirlere, çocuklarımıza ve değerli protokole hayırlı kandiller diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar sosyal projeler içerisinde hep yer aldık, inşallah bundan sonra da bu sosyal projelerde yer almaya  devam edeceğiz. Konyaspor ailesi gün geçtikçe büyüyor hem sportif anlamda hem de sosyal projeler anlamında. İnşallah bundan sonra tek temennimiz Atiker Konyaspor’un daha büyüyerek daha güzel adımlarla ilerleyen senelerde Süper Lig şampiyonu olarak siz Konyalı sporseverlere ve Konyalı hemşerilerimize bu duyguyu da tattırmak olacaktır.Hepinize bu programa katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yeşil Beyaz Atiker Konyaspor bayraklarıyla süslenen etkinlik alanında protokol ve futbolcularımız Ali Çamdalı ile Petar Filipovic çocuklarımızı sevindirdi. Yoğun sevgi seli içinde geçen programda kçocuklarımız uzun süre oyuncularımızı bırakmadı, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirip formalarını imzalattılar. 

Kaptanımız Ali Çamdalı ve Filipovic de hiçbir çocuğun isteğini geri çevirmeyerek uzun süre onlarla ilgilenerek gönüllerini aldılar.

Sıra Takım O G B M Av P