17.9.2019 19:31
Takımımızdan Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’a sürpriz doğum günü kutlaması

Kayacık tesislerimizde Valimiz Cüneyit Orhan Toprak için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Başkanımız Hilmi Kulluk, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik direktörümüz Aykut Kocaman, yardımcı antrenörlerimiz ve futbolcularımızın hazır bulunduğu kutlamada konuşan Vali Cüneyit Orhan Toprak Denizlispor karşısında elde edilen galibiyetin kendisi için en güzel doğum günü hediyesi olduğunu ifade etti. 

Valimiz Cüneyit Orhan Toprak burada yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “Denizli maçını ailemle birlikte büyük bir heyecanla takip ettik. Kazandığımız için çok mutluyum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da takımımızın aynı başarıyı göstereceğine inancım tam. Aykut Hocamıza ve futbolcularımıza inanıyoruz. Ayrıca burada bu güzel nazik organizasyon için hepinize çok teşekkür ediyorum. Benim için çok anlamlı bir doğum günü oldu. Şimdi bazen bana soruyorlar hangi takımı tutuyorsun diye Fanatik Konyasporluyum şeklinde cevap veriyorum. Gerçekten bu şekilde hissediyoruz ve takımımızın maçlarını yakından takip ediyoruz. Tekrar başta Başkanımız Hilmi Kulluk, yönetim kurulu üyeleri, Aykut Hocam ve siz değerli futbolcu arkadaşlarıma bu güzel kutlama için çok teşekkür ediyorum.

Vali Cüneyit Orhan Toprak kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kestikten sonra bir süre futbolcularla sohbet etti. Kaptanımız Ali Çamdalı “Buraya zaman zaman ziyaretler oluyor ama ilk kez böyle bir kutlama yapıldı. Sizinle birlikte burada bu güzel anı paylaştığımız için bizler de çok mutluyuz. Nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara sayım Valimiz” şeklinde konuşarak Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın doğum gününü takımımız adına tebrik etti.

Doğum günü kutlamasının ardından Vali Cüneyit Orhan Toprak Kayacık tesislerimizdeki sahaları yerinde inceledi yapımına devam edilen projelerle ilgili Başkanımız Hilmi Kulluk’tan bilgi aldı.

Sıra Takım O G B M Av P