29.8.2019 18:22
Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve futbolcularımız minik sporcularla buluştu

Teknik direktörümüz Aykut Kocaman, futbolcularımız Selim Ay, Erdon Daci ve kulüp menajerimiz Seçkin Özdil Karatay Yaz Spor Okulları kapanış törenine katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın davetlisi olarak programda yer alan teknik direktörümüz Aykut Kocaman’a ve futbolcularımız Selim Ay ile Erdon Daci’ye minik sporcular ve Konyalılar yoğun ilgi gösterdi. 

Karatay Yaz Spor Okulları kapanış ve sertifika dağıtımı töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Kılca “Spor eğitimlerimizden, 6 ila 16 yaş arası çocuklarımız faydalandı. 1500’e yakın müracaat aldık ve bu sayı bizi gerçekten çok sevindirdi. 8 hafta süren eğitimlerimizin son gününü gerçekleştiriyoruz. Bizi bu güzel günde yalnız bırakmayan Aykut hocamıza ve futbolcularımız Selim Ay ve Erdon Daci’ye çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Kaptanlarımızdan Selim Ay ise burada yaptığı konuşmada “Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bizler de bu yollardan geçerek bugünlere geldik. İnşallah burada eğitim alan kardeşlerimizin ilerde bizden daha iyi bir konuma geleceklerinden eminim” dedi.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ise sertifika töreninde yaptığı konuşmada “Karatay Belediyesi’nin çok yönlü spor organizasyonundan dolayı tebrik ediyorum. Belediyelerin asli görevleri arasında şüphesiz bu tür çalışmalar vardır. Çünkü spor, bütün gençler için çok faydalı bir alan. Çocuklarımız spor yaparak sadece ortak çalışma alanını öğrenmiyorlar. Aynı zamanda bedenlerini nasıl kullanmaları gerektiğini de öğreniyorlar. O yüzden bu olağanı sağlayan Karatay Belediyesi’ne teşekkür ederek, bu organizasyonların devamını bekliyoruz. Konya’nın sporu için bunlar çok önemlidir. Bizler de bu çalışmaları sonuna kadar desteklemeye hazırız” ifadelerine yer verdi. 

Yapılan konuşmaların ve gösterilerin ardından günün anısına gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Sıra Takım O G B M Av P