25.7.2020 12:21
Bizim adımıza huzurlu mutluluk verici bir sezon sonu finali oldu

Şampiyon ve şampiyonluğun en büyük adayına karşı son 2 haftada alınan galibiyetlerle ligde kalmanın kendileri adına huzurlu ve mutluluk verici bir durum olduğunu ifade eden oyuncumuz Uğur Demirok, en alt kademesinden en üst kademesine kadar herkesin inanmasıyla başarılı olduklarını söyledi.

“Sezonun genelinde hep hiç hak etmediğimiz yerlerde mücadele ettik. Bunu daha öncede defalarca söyledik” sözleriyle değerlendirmesine başlayan tecrübeli oyuncumuz Uğur Demirok, “Ama son haftaya rahat ve huzurlu bir yerde girdik. Biz buna her zaman inanıyorduk. İnananlar her zaman başarır ve kazanır. Belki daha önceden ligde kalmayı garantileyebilirdik. Son oynadığımız maçlara oranla daha rahat görünen maçlarımız vardı. Ama biz zoru tercih ettik. Ve bunu da başardık. Şu içerisinde bulunduğumuz durum ve son iki maçta elde ettiğimiz galibiyetler daha güzel ve daha anlamlı oldu. Belki Türkiye şampiyon Medipol Başakşehir’den sonra son iki hafta aldığımız galibiyetler ve gösterdiğimiz performanslarla bizi konuşuyor. Deplasmanda kaybettiğimiz Gaziantep FK maçından sonra bizim duyduklarımız ve etrafımızda yaşananlarla herkes bize düştü gözüyle bakıyordu. Ama biz bir mucizeyi gerçekleştirdik. Şampiyonluğa oynayan iki takımı güzel skorlarla yendik. Böyle bir son daha anlamlı oldu. Sonu güzel oldu. En önemlisi buydu. Şu anda mutluyuz” şeklinde görüş belirtti.

Son haftalarda alınan sonuçlarla ligde kalmanın en önemli etkeninin birlik beraberlik olduğunu da sözlerine ekleyen tecrübeli oyuncumuz Uğur Demirok, “Başarıyı bir kişi bile istemese şu an geldiğimiz noktaya ulaşamaz ve başarılı olamazdık. Zor bir dönemde olduğumuzu görünce herkes taşın altına elini soktu. Öncelikle rabbim nasip kısmet etti ve bunu başardık. Ligde kalmayı çimcisinden aşçısına, başkanımızdan yöneticilerimize, teknik heyetimize ve tüm çalışanlarımıza kadar herkes istedi. Başarılı olacağımızı hissediyorduk ve bunu da başardık” diye konuştu.

Sıra Takım O G B M Av P