28.12.2020 12:03
Eski Başkanlarımızdan Prof. Dr. Sait Gönen’i Ziyaret Ettik

Genel Sekreterimiz Güven Öten, Konyaspor’umuzun eski başkanlarından, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gönen’i makamında ziyaret etti.

İttifak Holding Konyaspor’umuzun dünü, bugünü ve geleceğiyle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Prof.Dr. sait Gönen, “Şu an Konya’dan uzakta da olsak kalbimiz Konyaspor’la atıyor. Kazandığı hafta mutlu oluyoruz. Kaybettiğimizde haliyle üzülüyoruz. Ama bu sezon sakat oyuncuların eksikliğine rağmen takımımızın başarılı bir ivme yakaladığını görüyorum. İnşallah sezonun kalan kısmında çok daha güzel sonuçlar alacağız ve ligi üst sıralarda tamamlayacağız. Bu vesileyle Sayın Başkan Hilmi Kulluk Bey’e, yönetim kurulu üyelerine, teknik heyete ve futbolcularımıza başarılar diliyorum. Konyaspor’u her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum”dedi.

Genel Sekreterimiz Güven Öten de ziyarette yaptığı konuşmada, “ Yıllarca Konyaspor’umuza çok değerli hizmetleriniz oldu. Başkanlık yaptınız, dışarıdan desteklediniz. Şimdi İstanbul’daki çalışmalarınız emekleriniz hepimizi gururlandırıyor. İnşallah sizin de ifade ettiğiniz üzere sakatlarımızın takıma dönmesiyle çok daha önemli başarılara imza atacağımıza inancımız sonsuz” ifadelerini kullandı.

Genel Sekreterimiz Güven Öten ziyaretin sonunda Prof. Dr. Sait Gönen’e üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı forma ve minyatür çift başlı kartal heykelini hediye etti.

Sıra Takım O G B M Av P