20.5.2021 17:10
Başkanımız medya mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı

Başkanımız Hilmi Kulluk II. Başkanımız Ekrem Coşkun ve Başkan Yardımcılarımızdan Bünyamin Sarıtaş MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında medya mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Başkanımız Hilmi Kulluk, sorular üzerine yaptığı açıklamada mental olarak yorulduğunu, takımın bütün yükünün belediye ve kamunun sırtında olduğunu ve bunun sürdürülebilir durum olmadığını ifade etti. Kulübün borçlarıyla ilgili bir gazetecinin sorduğu soru üzerine Konyaspor’un mal varlığının borcu karşılayacak düzeyde olduğunu, kulübün karşılıksız borcunun olmadığını söyledi.

Başkanımız Hilmi Kulluk, pandemiyle mücadele döneminde büyük gelir kayıpları yaşadıklarını ayrıca yönetimi devraldıklarında Euro kuru 5.30 iken şu anda 10.17 lerde seyrettiğini kurun bu tarihler arasında yüzde 91.98 seviyesinde artış gösterdiğini açıkladı.

Geçtiğimiz sezon için "Mucizeyi gerçekleştirdik ligde kaldık." diyen Başkanımız Hilmi Kulluk, Konya'da yaşayan herkesin Konyaspor'u çok sevdiğini ancak buna rağmen yeterince sponsorluk desteği alamadıklarını, Konya'da çok iyi çok güçlü firmalar var ama destek yok" şeklinde konuştu. 

Başkanımız Hilmi Kulluk, II. Başkanımız Ekrem Coşkun ve Başkan Yardımcılarımızdan Bünyamin Sarıtaş’ın katıldığı basın toplantısının tüm detaylarını youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz. YouTube Linki: https://youtu.be/927RGdqagho

Haber Fotoğrafları İçin Tıklayınız: https://we.tl/t-1x6J9IjhEg

Sıra Takım O G B M Av P