3.9.2021 18:35
Takımdaki arkadaşlığımız ve havamız gerçekten çok güzel

Yeni transferlerimizden Konrad Michalak 3 haftada alınan 7 puanın tesadüfi olmadığını belirtirken aynı performansı arttırarak devam ettirip çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.

Kayacık Tesisleri’mizde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan oyuncumuz Konrad Michalak “Sezona iyi bir başlangıç yaptık. 3 maçta alınan 7 puan var. Bu bizim beklediğimiz bir durumdu. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Bunu sürdürme adına çok çalışıyoruz. Milli takım arası bizim adımıza çok büyük bir fırsat. Çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz” diye konuştu.

Futbolcumuz Konrad Michalak sezonun 4.haftasında iç sahada oynayacağımız Altay karşılaşması ile ilgili olarak da “O maçtan önce sahamızda Gençlerbirliği ile oynayacağımız bir hazırlık maçımız var. Bundan sonra da çalışmalarımızı sürdürmek için önümüzde yaklaşık 1 haftalık bir zamanımız daha olacak. Sıkı bir şekilde hazırlanıp o maçtan da tabiki galibiyetle ayrılmak amacındayız” ifadelerini kullandı.

Takımımızdaki atmosferi ve arkadaşlığı da değerlendiren futbolcumuz Konrad Michalak, “Takımda gerçekten harikulade bir atmosfer var. Buraya geldiğimden itibaren teknik heyetimiz ve arkadaşlarım bana kucak açtılar ve iyi davrandılar. Arkadaşlığımızda çok iyi. İyi çalışıyoruz ve bu da tabiki sonuçlara yansıyor” şeklinde görüş belirtti.

Futbolcumuz Konrad Michalak takımımıza dahil olduğundan itibaren kısa bir süre geçtiğini belirterek, “Son Adana Demirspor maçında ilk kez forma giydim. Kendime güveniyorum. Sezon boyunca çalışmaya devam edeceğim. Şans buldukça bunu performansıma yansıtmaya çalışacağım” diye konuştu.

 

Sıra Takım O G B M Av P