24.12.2022 17:45
Konyaspor'umuzun Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

arabam.com Konyaspor’umuzun Genel Kurulu Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Programa, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş, Milletvekillerimizden Tahir Akyürek, Ahmet Sorgun, Selman Özboyacı’nın yanı sıra delegelerimiz ve çok sayıda misafirimiz katıldı.

Genel Kurulumuzdaki Divan Kurulu Başkanlığını ise Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan yaptı.

Yeni spor yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte yapılan Genel Kurulda Tüzük değişikliğine gidildi.

Tek listeyle girelen genel kurulda başkanımız Fatih Özgökçen, delegelerimizin oyu ile yeniden başkanlığa seçildi.
Genel Kurulumuzda konuşan başkanımız Fatih Özgökçen “Bugünden Sonra Hedeflediğimiz Yeni Dönemde Birtakım Yenilikler De Beraberinde Gelecek. Özellikle Altını Çizerek İfade Etmek Gerekir Ki, Bundan Böyle Yüksek Divan Kurulumuz Belli Aralıklarla Toplantı Gerçekleştirecek. Kulübümüze Dair Önemli Konuların İstişare Edileceği Bu Yüksek Divan Kurulu Toplantımıza Eski Başkanlarımızdan Biri Başkan Olarak Seçilecek Ve Toplantıyı Yönetecek. Şu An Yanımızda Da Bulunan Eski Başkanlarımızın Katılacağı Yüksek Divan Kurulu Toplantımızda Kulübümüzün Geleceğine Dair Fikirler Beyan Edebilecekler. Bu Yüksek Divan Kurulu Toplantılarımızı Kulübümüzün Selameti Açısından Önemli Görüyorum. Ben Ve Yönetim Kurulu Üyesindeki Arkadaşılarım, Oluşacak Her Türlü Sıkıntıları Bertaraf Edilmesinde İstişarenin Önemli Olduğu Kanaatindeyiz.  Konyaspor’a Emek Vermiş, Bir Önceki Dönemlerde Başkanlık Yapan Büyüklerimizden Yıllık Aidat Ücreti Alınmayacak Ve Sürekli Delege Olarak Kalacaklar. Bu Yeni Yasa İle Birlikte, Taraftarlarımız Da Gerekli Şartları Taşıdığı Takdirde Kongre Üyesi Olabilecekler.” dedi.

 Yapmış olduğumuz genel kurulumuzun kulübümüze, şehrimize, spor camiasına hayırlar getirmesini temenni eden başkanımız Fatih Özgökçen” Kulübümüzün profesyonel manada herkes tarafından kabul görmesinde katkısı olan başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Konya Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Selçuklu, Karatay, Meram belediye başkanlarımıza, sportif faaliyetlerimize gelerek bizlerle heyecanı yerinde yaşayan mülki idari ve askeri erkana, sivil toplum örgütlerimizin değerli temsilcilerine, maddi ve manevi açıdan desteklerini esirgemeyen sanayicilerimize özellikle büyük Konyaspor taraftarına ve Konya şehrine teşekkür ediyor, sayın divan kurulu başkanı ve değerli üyelerine de kalbi şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Son olarak  Genel Kurulumuzda Yönetim ve Denetleme Kurulu faaliyet raporları ile mali raporların okunup ibra edilmesinin ardından, kulüp tüzüğünde yapılan değişiklikler hakkında üyelere bilgi verildi.

 

KONYASPOR YÖNETİM KURULU LİSTESİ

 

            1- FATİH ÖZGÖKÇEN

            2- NUH KAYGISIZ

            3- HALİL ERDOĞAN

            4- İSMAİL YAZICI

            5- HAKAN FAYDASIÇOK

            6- HAKKI POLAT

            7- KAZIM KÜÇÜKÇÖĞEN

            8- MEHMET AKCAN

            9- MUAMMER AKIN

            10- ÖMER DEMİRHAN

            11- SERTAÇ TUZA

            12- SÜLEYMAN OĞUZ

            13- TARGUN POLAT

            14- GÖKHAN ÇELİK

            15- İLKER BABAOĞLU

            16- İBRAHİM ŞAHİN

            17- BURAK DAĞLI

            18- KAMİL YÜCEL

            19- ALİ CAMGÖZ

            20- MEHMET ORHAN

            21- SERKAN ABAZ

            22- HASAN ÇIRAY

            23- YUSUF SERCAN POÇAN

 

Sıra Takım O G B M Av P