16.9.2023 00:38
Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Toplantısı gerçekleşti

Konyaspor'umuzun tarihinde ilk kez Yüksek Divan Kurulu toplantısı gerçekleşti. Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen programa, tüzüğümüz gereği mevcut yönetim kurulumuz, kulübümüzün eski dönem başkanları ile on yılı aşkın süredir üyeliği devam eden genel kurul üyelerimiz katıldı.

92 üyemizin yer aldığı kurulda, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan seçildi. Bir yıl süreyle görev yapacak Ahmet Şan başkanlığındaki divan heyetinde Mehmet Günbaş, Serhat Yaya, Sertaç Tuza ve Ömer Demirhan yer alacak.

Programda konuşma gerçekleştiren Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Ahmet Şan, "Kurulumuzun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Diğer kulüplerde Yüksek Divan Kuralları gerçekleşir ve takımın geleceği ile ilgili konuşulur, istişareler yapılırdı. Biz de bugün bunu gerçekleştiriyoruz. Konyaspor'umuzun gelişimi için tavsiye ve önerilerde bulunacağız. İlk kez Yüksek Divan Kurulu toplantısını düzenleyen Başkanımız Fatih Özgökçen'e teşekkür ediyorum." dedi.

Başkanımız Fatih Özgökçen, kulübümüzün bu günlere gelmesinde emeği olan kişiler ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarının altını çizerek, şunları kaydetti: 

"Konyaspor'un zor zamanlarında çalışan ve elini taşın altına koyan kıymetli ağabeylerimizi burada görüyorum. Toplamda 92 kişi divan üyemiz var. Kurulumuzun amacı Konyaspor'un gelişimi için istişarede bulunmak, tavsiye almak ve doğru yanlış yaptığımız konuları tartışmaktır. İnşallah 3 aylık süreçlerde bu toplantıyı yapmayı düşünüyoruz. Şehrin yöneticileri ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Bir ve beraber olduğumuz zaman üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok."

Açılış konuşmalarının ardından toplantıda istişare bölümü başladı.

Sıra Takım O G B M Av P