8.9.2021 14:54
Ahmed Hassan İttifak Holding Konyaspor'umuzda

İttifak Holding Konyaspor'umuz, Mısırlı golcü Ahmed Hassan'ı renklerine bağladı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşen imza törenine, yönetim kurulu üyemiz Ali Camgöz ile yeni transferimiz Ahmed Hassan katıldı. Yunanistan'nın Olimpiakos kulübünden takımımıza katılan Hassan, 1 sezon kiralık olarak yeşil beyaz formamızı giyecek.

Bir dönem Portekiz temsilcisi Braga kulübünde de oynayan Hassan, takımımızda 9 numaralı formayla mücadele edecek.

Ahmed Hassan, imza töreni sonrası konuşarak, şunları kaydetti:

"Açıkça söylemek gerekirse çok heyecanlıyım. Yeni bir sayfa açmış oluyorum. Taraftarımızın oldukça ateşli olduğunu biliyorum. Üzerime düşen vazifeyi yerine getirip, elimden geldiği kadar gol atarak Konyaspor'u başarıya ulaştıracağız. Her forvetin aklında elbette belli bir gol atma hedefi vardır. Geçen sene attığım 15 golü bu sene geçmek istiyorum. Bu sayede takımımım galibiyetlerine katkı sağlamak istiyorum.

Buraya gelmeden önce Konyaspor'un maçlarını takip ettim. Konyaspor gerçekten güçlü bir ekip iyi futbol oynuyor. Bu sezon da iyi başladı ve bu başarıyı birlikte devam ettireceğimize inanıyorum. Türkiye ligini zor bir lig olarak nitelendirebilirim. Türkiye liginde güçlü rakipler var. Kendi ülkemde olduğu gibi burada da insanlar futbola aşık. Diyebilirim ki, Türkiye'de oynamaktan oldukça keyif alacağım."

Haber Fotoğrafları İçin Tıklayınız: https://we.tl/t-csZKawnsF0

Sıra Takım O G B M Av P