1.3.2019 09:59
Başantrenörümüz Karadağ: Armamıza layık olmaya çalışacağız

Konyaspor Basketbol Takımımızın Başantrenörü Cengiz Karadağ OGM Ormanspor karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada, Bundan sonra tek hedeflerinin olduğunu ve armanın imajına, ağırlığına uygun bir şekilde başarılı olmaya çalışan, sorumluluğunu bilen bir ekip yaratmak istediklerini söyledi.


Başantrenörümüz Cengiz Karadağ KONYASPOR TV’ye yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. 
“Öncelikli olarak OGM Ormanspor maçını ele alacak olursak şu an ligin ikinci sırasında olan çok iyi ve sert basketbol oynayan kaliteli bir takıma karşı evimizde mücadele edeceğiz. Biz evimizde onadığımız maçlarda şu ana kadar bir tek Bursaspor’a mağlup olduk, taraftarımızın desteğiyle diğer bütün maçları kazandık. Bu pazar oynayacağımız Ormanspor maçına çok ehemmiyet veriyoruz. Yaptığımız toplantılarla yaptığımız antrenmanlarla geleceğimiz adına çok kıymetli bir galibiyet olacağını oyuncularımıza anlatıyoruz. Bizim için önemli bir dönemeç olacak. Galip gelinmesi halinde ilk dört için de çok kıymetli bir hamle yapmış olacağız. Evde oynadığımız maçlarda çok ciddi bir taraftar desteğimiz oluyor hem de özgüven avantajımız oluyor. Oyuncu arkadaşlarımla da konuşmalarda bunun üzerinden gidip işin müdafaa kısmını biraz daha iyi yapabilirsek tahminim maçın da sonucunu bize yakışacak şekle getirebileceğimize inanıyorum.


KONYASPOR ARMASI TÜRKİYE’DE BÜYÜK BİR MARKA
Sezon başından beri evimizde oynadığımız maçlarda Konyalı basketbol severlerin gerçekten bize çok iyi bir desteği olmuştu fakat gelişen süreçten sonra Konyaspor armasına geçişle birlikte sadece basketbol severler değil bütün Konya halkının desteğini alacağımızı biliyoruz. Onların sorumluluğunu taşıdığımızı da biliyoruz. Bu bizim için çok büyük bir enerji oluşturacak, özellikle evimizde oynadığımız maçlarda. Bunun yanında da sorumluluğumuz çok arttı çünkü Konyaspor arması Türkiye’de büyük bir marka. Bunun sorumluluğunu taşımak çok kıymetli layık olmaya çalışacağız bizler de bütün takım olarak. Buna layık bir şekilde mücadele edip buna göre sonuçlar almaya çalışacağız. Bu bizim için hem itici güç oluyor hem de sorumluluklarımızı iki kat artırmış oluyor bunun bilincindeyiz hepimiz. 


AYKUT HOCA ÜLKEMİZİN SON YILLARDA YETİŞTİRDİĞİ EN ÖNEMLİ ANTRENÖR
Örnek gösterilen kulüp, örnek gösterilen bir futbol takımı, başlarında da çok kıymetli çok değerli ülkemizin son yıllarda yetiştirdiği en önemli antrenörü var. Başarılarıyla, karakteriyle Aykut Hocam gerçekten çok büyük bir simge Konya için. Tabi bunların hepsi birleştiğinde Konya büyük bir enerjiye sahip bunu sinerjiye hep beraber dönüştürdüğümüz zaman biz de tıpkı futbol takımımızı örnek alıp onlar gibi başarılı olmaya çalışacağız. Hem futbol takımımıza hem basketbol takımımıza Konya halkının Konyalı sporseverlerin desteğiyle beraber başarılar dileyip başarılı olacaklarına olan inancımı da belirtmek istiyorum.


SON DÜDÜĞE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ 
Taraftarlarımızın önce Pazar günü oynanacak çok önemli Göztepe maçında ardından da evimizde oynayacağımız OGM Ormanspor maçında desteklerini bekliyoruz. Ve şuna inanıyorum inşallah Pazar günü çok mutlu bir şekilde Pazar akşamının geçirtmeye çalışacağız iki galibiyetle Konyalı spor severlerimize. Onlar destek olsunlar biz de eminim ki futbolcu kardeşlerim de basketbolcu oyuncularım da onlara yakışacak şekilde sonuna kadar sonuç ne olursa olsun son düdüğe kadar en büyük mücadeleyi yapacaktır. Bizim basketbolla ilgili olarak da son bir şey söylemek istiyorum. En başta büyüklerimiz Konyaspor Başkanımız Sayın Hilmi Bey’e Basketbol Şube Başkanımız Sayın Abbas Bey’e ve bütün Yönetim Kurulu’na gerçekten çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir teveccüh göstererek bizi müthiş bir şekilde onore ettiler. Bugüne kadar da bir şekilde bu takımın var olmasını yürümeye çalışmasını sağlamaya çalışan belediye desteğimize, bunlara önayak olan bürokratlarımıza da teşekkür ediyorum ama bundan sonra bizim tek bir hedefimiz var. Armanın imajına ve ağırlığına uygun bir şekilde başarılı olmaya çalışan sorumluluğunu bilen bir ekip yaratmak.

Sıra Takım O G B M Av P